Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

vjanos

Itt javasolt egy fórumtárs a múltkor egy telepet Csömörön, de személyesen még nem voltam ott.
www.novofem.hu

u3xrz0cut

a körvasútrol csak roszat halottam eddig!! Én még nem voltam náluk, de hoztak onnan többször is ismerősök anyagot. Szidják őket.

s2k5ycubj

Az anyag és a minőségválaszték első osztályú,de nem nekünk van kitalálva! Bőségesen megélnek a nagy megrendelőkből.Azért csinálják a szivatást mert nem éri meg nekik velünk foglalkozni,persze ha válság miatt majd nem lesz megrendelésük más lesz a helyzet,örülnek ha adhatnak majd fél méter vasat.

KoLa

Mi már csak Német Lajosban bízunk meg a tv2ben!:)))
egyik nap reggel azt mondta hogy Baján -26 fok volt, ez másfél fokkal elmarad az eddigi hideg rekordtól!amit Siófokon mértek 1917-ben, másnap reggel meg azt mondta hogy az eddigi rekordot Siófokon  mérték -30 fok 1917-ben!!!

KoLa

Az EU175-höz nekem is van 200kg pótalkatrészem! ezek azok a dolgok amiket kihagytam a cnc-sítés alkalmából![#wave]

KoLa

Ez a jó módszer! ha nincs tűzrevaló! :)))

000000000

Hali Atti19, Köszönöm a képet ilyen az enyém is  további szép és eredményes munkát.

4um5b65d

Németh Lajost nem is a matematika tudásáért szeretjük. :)
Igaz ami igaz, volt egyszer egy kvíz műsor ahol is a Lajosunk volt az egyik akit kérdeztek egy számomra blődnek hangzó meteorológiai kérdéskörből.
Aztán beégett mint billog a marha seggébe.
Na de Németh Lajost nem is a meteorológiai tudásáért szeretjük. :))

svejk

Az már másnap volt...
Minden napnak meg van a saját rekordja, ez két egymást követő nap akár 10 fok eltérés is lehet.

KoLa

Én is azért szeretem mert olyan 'hebehurgya' ezért második helyezett nálam az 'urológusok' :)  között!
De az első helyezett az http://www.youtube.com/watch?v=jGfOg7G_eWc&feature=related" TARGET=_fnew>Gaál Noémi

KoLa

Azt nem mondta hogy a mai nap rekordja, csak azt hogy az eddigi leghidegebb!

Virbo

Itt is van egy csepeli forrás esetleg. Mondjuk pont az nincs nekik, amit keresnék...

http://www.loksacel.hu/termekek.html" TARGET=_fnew>Loksacél.

KoLa

'Mete urológusok ' között - jav!

svejk

Mindig az aznapi érvényes...a -26 nem lenne abszolute record, annél hidegebbet már én is átéltem 87'ben.

KoLa

Akkor én is átéltem!:)?