Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ferroglobus?
Egyszer jártam ott egy pár éve.[#csodalk]

000000000

Csúnya egy hely , ágyat el ne felejtsenek vinni a kedves vevők.

s2k5ycubj

Azért erről a "körvasut sorrol" lehetne tudni valamit? És a csepeliről is ha már szóba kerűlt.

iy567t72g

Én tegnap jártam ott. Igaz hogy U300  U160 stb.
12 méteres szálat ketté vágják, de el kell hozni :-(
Kellett volna U240 ből 0,8 m hajlandóak voltak adni egy 6 méteres darabkát.:-(

Sajnos ez van.

000000000

Ha nem vásárolsz megfelelő értékben fizess büntetést:((

s2k5ycubj

Ha ilyesmik kellenek javaslom a madarvasat,ha kell fél métert is vágnak és van rengeteg vágási maradék,csak gyözd válogatni az udvaron. Köranyagok is vannak (esztergálás fórum) de csak st,legfeljebb c-45. A neten megtalálod.

s2k5ycubj

Ez az általam csak büntetővám-nak nevezett lehúzás igazi pofátlanság! A schmolc már a savállóra is bevezette,nettó 40 ezer alatt.

000000000

Körvasút sort felejtsük el , mindenképp szív az ember , ha nem érem el az 50 -ezres vételt akkor 15-ezres felár , ha húzott anyag kell akkor minimum 15 kg , van amiből csak szálat adnak , vágásnál tuti szopás 2-3 óra mire megvan a két tétel. Hat éve nem járok oda .
Csepelen a HEKOV Kft.-hez járok , reggel oda csörgök ,ha sürgős a meló akkor kora délután mehetek az anyagért , ha még sürgősebb oda szólok hogy kell és egy óra múlva is le van vágva az anyag , ennyi idő alatt érek oda , ja és bármekkora darabot levágnak felár nélkül .

000000000

Csak egy igaz sztori.
Egy boltban ez van kiírva.
Minimum vásárlási összeg 500 huf.
Vevő: Kérek egy o gyűrűt  
Eladó: Tessék 500ft.
Vevő :Dehát ez csak 5FT az ártáblázat szerint.
Eladó: 500 alatt nem adunk el semmit.
Vevő: Kérek 100 Db:))

000000000

És a maradékot elteszi a következő 99 évre.[#nyes]

hostya

Igen, ezek azok a boltosok (nem kereskedők), akik nem értékelik a "sűrű fillért", inkább a ritka forintra mennek.
De úgy tűnik így is meg tudnak élni, mert a vevő így is 'belemegy' a játékba... :(

iy567t72g

Köszi, megjegyzem. :-)

Virbo

Ott soha nem jártam, csak rosszakat halottam róla...

Egyébként csak hobbizok, max fél méter amit meg kell vegyek, az is elég szerintem pár évig. De hát ugye, ha csak az adott munkadarabra veszek anyagot, akkor legközelebb (vasárnap délután) nem lesz... :)

Szóval olyan hely kellene, ahol még engem is kiszolgálnak... :)
Most pl 24-es laptávú C45-ös anyagot keresek, valamint BNC5-os rudat keresnék minimum 15-ös átmérőben. Ja meg valami hegeszthető vastagfalú csövet (belső max 18, külső minimum 26, de inkább 30...). Szóval fel van adva a lecke...

Virbo

24-es laptávú, hatszög...

vjanos

Ez így szinte szó szerint megesett velem, csak 300 Ft összeggel :)
Superseal kft, óbuda...