Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Megveszed az óccsót és csinálsz hozzá egy fejet, ha épp nem olyan mint ami kellene.  
Ezek a szemek tök jók.
Vizsgamunkaként új szemeket is gyárthatsz. :)

4um5b65d

...........................................................................................................................................................................................................................................................

Azért raktam ennyi pontot, mert pontosan így van ahogy mondod. :)

nvnshmpmn

Az enyémhez adtak egy valami lapso fejet is, meg egy kúposat. Tartaléknak adták a laposat, abban van egy kis műanyag  betét.

4um5b65d

Basszus egy Entert is nyomhattam volna. :(

svejk

Ez az egy volt ilyen, a többi szétverve, belül rugó eltörve, tele forgáccsal, berozsdásodva.

000000000

Szia!Én egy egyszerű eldobhatós műanyag orvosi fecskendő végére esztergáltam egy kúpos végű sárgaréz csövet.Igaz,hobbi esztergám van de ilyen olajzó szemekkel.Évek óta használom és az olaj bejut oda ahova kell,nem megy mellé ha ügyi vagyok,igaz többször kell tölteni a fecskendőt de annyi baj legyen.[#integet2]

svejk

Kissé lassú a felfogásom :(
De qrva idegesítő ha valamit nem értek :)
Hát még gondolom Nektek én :(

4um5b65d

Már majdnem odamentem ![#vigyor1][#eplus2]

svejk

De ha jól kapizsgálom a Laslie félében az a zseniális hogy ahogy nyomod rá, úgy egyre jobban tömít, és nyomja az olajat.
A fecskendőt egy kézzel nyomom össze, de közben rá is kell tartani a szemre.
Én ilyen összetett dolgokat már nem tudok csinálni :)

4um5b65d

"Én ilyen összetett dolgokat már nem tudok csinálni :) "

Akkor gondolom a rántott husit délre eszed, a "kumpit" meg vacsira...
Az ubiért meg kijössz éjjel 3 kor a konyhába...

:))))

000000000

Persze egy gyári cucc mégiscsak gyári.Tulajdonképp elég ha azt a kis golyót benyomja és a kúp körbe felfekszik,nem kell annyira ráRambózni.

svejk

Sasi mester, kipróbáltam a C45 házi edzését, igaz nem otthon.  
Dissou-val(hogy kell írni?) melegítettem meggypirosra, aztán csak bele a vízbe.
Igen apró szikrákat dob a flex utána! :)
Köszönöm a biztatást.

nffab2gnr

beírtam a googli keresőbe,hogy szombaton dolgozzon-e Laslie,és válasz az volt,hogy persze mag naná,meg hogy-hogy nem akar dogozni.....[#eplus2][#nevetes1][#nevetes1][#nyes]

fisrcxuk3

Én meg egyszerűen megkérem a család hölgy tagjait ,hogy  haj festéskor ne dobják ki a festék kinyomós lecsavarható kupakos ,kb 1 decis flakonját, aminek a kupos csövét tetszés szerint faragom... nekem minden gépre jut már kettő ,s van tarcsim is! Eleinte csak a dugattyús  olajzót  pótoltam vele, mert az mind kompresszió hiányos,de a golyós olajzó szemet  is tudja.A lentebbb linkelt présolajzóbol nekem elfolyt a lé már csak zsirzok vele.

vjanos

Mester, ha belevágsz a szériába, engem érdekelne egy sorszámozott, szignózott példány... [#vigyor2]