Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

4um5b65d

Nem ám legközelebb azt látjuk, hogy az E1N ott fityeg a plafonon... :))))

000000000

Azt nem akarom emelgetni!
De kővágáskor én még felveszem a maszkot, de minden gépet lusta vagyok letakarni a por miatt.
De az elszívó ventit mindig bekapcsolom!

svejk

EAN-ja van...
Én meg ilyen asztal alá behajtható köszörű(kö)n gondolkoztam. De az a baj az asztel alja is mindig tele van :(

000000000

svejk

A régi garázsomban az oldalfalon lehajthatóra készült a "satupad", meg még a praktis asztali fúrót is el fektettem az asztal síkjára hogy beférjen az autó.
Elkészült, f@sza lett, kipróbáltam, aztán a következő héttől béreltem egy másik garázst az autónak :))

000000000

180cm vagyok,belvilág 195.....majd jól lefejelem a köszörűt ;))) Amúgy a felszabályozást a műhelyen kívül a kertben csinálnám,aztán bebékáznám a 100kilós betonnal kiöntött gépállványt.És akkor nem kell porvédelem...

000000000

nade visszakanyarodva az eredeti kérdésemre: jó a Ferm,Einhell 450-500Wattos vagy vegyek 50 körül Optimum,Bernardo,Makita,Bosch-t vagy csináljak magamnak vmi. csodát????

7d8pdkmcf

Ferm típusban vannak olyan gépek,hogy mesél. Csak azokat arany árban mérik, és nem a gagyikerekben árusítják.

4um5b65d

A farok méretedet is légy szíves megadni, hogy tudjak olyan ötletet mondani amivel nem vered be a kényes szervet....
[#nyes]

4um5b65d

Ha már 50-et adnál érte akkor inkább egy Vaterás használt ipari gépet vegyél....
Kérdés mire kell a cucc?  
Dolgozni, vagy dísznek... :)

4um5b65d

Ja, most látom csak a jó hírt....[#eljen]

4um5b65d

Oppá, akkor ezt jól elbactam.

Nem is csoda, itt már annyi embernek van gépe, hogy nem tudom megjegyezni kinek miféle van. :)

ra8nsmk6w

Nézd meg egy kicsit jobban. Amiről beszélsz az FERN és valóban van különbség nem is kevés.

7d8pdkmcf

Igazad van![#banplz]