Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

elektron, KoLa: köszi!

svejk

Becs szó semmi baja, a próbánál hangját sem lehetett hallani.  
Nálam még be sem lett üzemelve, egyenlőre köt a beton.

svejk

Meg van a többi rajz is?
A 8 sebességes lenti váltó érdekelne főképp.

svejk

A Csuhás-félét már letöltöttem régebben, de abban csak egy-két móricka ábra van.

hostya

Ott van az is. !!
A két fájlban 16db rajz van
A linkben a " összeállítási rajzok E2N.TIF"-ben találod.
Próbáld meg lapozni a .tiff fájlt.
Egy .tiff-ben több kép van.
Ha Irfan View-el nyitod meg, azzal biztosan meg tudod nézni...

svejk

Aha... Az ACDsee csak egyet mutat.
Frissítek...

svejk

Hú, ez nagyon jó minőség!!
Megkaphatnám a szöveges részt is, vagyis az egészet szőröstül-bőröstül?
Eddig is köszönet érte!

hostya

Várj egy kicsit most megy fel ugyanoda.
A szöveges rész már nem olyan jó, de hátha ez is jobb mint ami van...

svejk

Ezer köszönet!

000000000

Sziasztok kedves fórumtársak!
Már évek óta olvasom ezt a fórumot igen nagy megelégedéssel, mivel jómagam is hobbi fémnyűvő volnék. Azért írom, hogy fémnyűvő, mert többféle fémipari tevékenységgel is foglalkozom egyszerre. Az egész "szerelem" a kovácsolással kezdődött (aminek eredménye egy elég komolyan felszerelt kovácsműhely, majd következett az esztergálás (vásároltam egy C8C típusú 750-es esztergát) és ezzel egy időben rá kellett jönnöm, hogy szükségem lenne egy marógépre is (ezt is tett követte egy orosz marógép vásárlása /a típus most nem jut eszembe/ képében.  

Most igazából azért bátorkodtam írni Nektek, mert a következő áldozat egy a "farkától a feje búbjáig" felújított IK 62 típusú 1000-es Vörös Proletár, amihez egyszerűen nem sikerül gépkönyvet szereznem. Ebben kérném a segítségeteket.  

Elnézést kérek, amiért ilyen hosszúra nyúlt a bemutatkozásom, de úgy gondoltam, hogy ezt így illik... :)  

mxjj54gxi

Meg szerettem volna nézni az "összeállítási rajzok 2 E2N.tiff" állományt, de mindig hibát ír ki rá az irfanwiev. Csak nekem nem megy, vagy valóban hibás a fájl?

PSoft

Miért nem a Win beépített 'kép és faxmegjelenítő'-jével nézitek?

Nézhető,és lapozható vele a .tiff állomány.

u3xrz0cut

mxjj54gxi

Eeegen, csakhogy erre az egy adott fájlra headerhiba üzenetet ad minden multipage-s tiff állomány nézegető program!
Többször töltöttem le, de mindannyiszor.

PSoft

Biztos,hogy nem hibás az állomány,most töltöttem le,nézhető,lapozható az említett'kép és faxmegjelenítő'-vel(is).

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/E2N.JPG" border=0>

Nálad lehet valami hiba.:)