Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

vjanos

Az egyébként a mindenféle szirrossz levélszolgáltatók szégyene... [#violent]
Különben is, aki elégedetlen a citromos meg freemailes meg hasonló levládáival, miért nem tér át pl gmailre? [#confused]

besirkyjh

Szia Svejk  

Mert az szinte sosem olvasom , de ha lehetne modositani a jobb szélsö sort a topick cimeknél hogy annak a neve szerepeljen ott akinek cimeztük akkor biztos olvasnám mert egyböl látnám hogy nekem kel megnéznem a postaládámat . Megoldhato ez ?

000000000

Szia!
Ma megkaptam, holnap jutok el a banka és utalom a pénzt!

ywathzay

Szia!

Írtam választ talán megkapod. Miért nem csinálsz egy Gmail-os címet is, pillanatok alatt kész és nagyon jó. Ha nem érkezett meg a levelem írj egy titkos tel. számot, felhívlak.

000000000

Megkapta a levelemet?
Tisztelettel pozsgai

Vetesi75

Sziasztok! Indikátorórás furatmérőt eddig http://www.uni-max.hu/furat-mikrometer-supito-035050/d/" TARGET=_fnew>ittsikerült látnom a legolcsóbban. Nem egy mitutoyo, de a vaterán időnként feltűnő kopott vackok ettől drágábbak...

4um5b65d

Tel/fax 72/440-140
Mobil: 30/214-9954  

svejk

Gépfelújító bajtársak!
Milyen gittet használtok?
Típus, ár, kiszerelés, kötési idő, stb.
Praktiker és társaiban beszerezhető hétvégén?
Olyan helyre, ahol a vastagság, felületi egyenetlenség egyébként nem kívánná meg oda is kell kenni, hogy ne maradjon csupasz fém felület?

svejk

http://www.totallux.hu/pe-spatulakittek/index.php" TARGET=_fnew>Itt van egy pár, de ki tud ezek közül választani?
És ez csak az első találat volt :(

nvnshmpmn

Szia!
Az üvegszálasat semmi esetre ne, az nem ide való szerintem.
Én a legelsőt venném a listából, aztán esetleg még Az alatta lévő spatulya kittet, de ez nem lényeges. A legfelsővel is meg lehet olyanra csinálni a felületet, hogy az már elég sima lesz a festéshez. Gondolom, hogy leginkább a leverődött eredeti glettelést kell itt-ott kijavítani. Ha sima a fémfelület, akkor én csak alapoznék, illetve Hammerite esetén azt se kellene. A kalapácslakk nagyon jól takar.

4um5b65d

Tök mindegy melyiket választod, ezek ugyanazok az anyagok.
Poliészter + a hozzá való piros edző trutyi.
Vedd a legolcsóbbat és kész.
A kilátszó fémet alapozd le mindenképp egy mezei korrózió gátló alapozóval.
Na nem azért mert a tonnás vas elrozsdásodik alatta, hanem mert ledobhatja a rákent poliésztert.
Vegyél hozzá műanyag "japán spatulát" , azokat lehet ívesre hajlítani , ha olyan a felületed , úgy kevesebbet kell csiszolnod.

empé13

Gábor!
Az a fogaskerék ment el a gépedben, ami az alsó olajszóró csőnél van?
Azt tényleg nem lehet csak úgy kicserélni.  
http://kepfeltoltes.hu/111002/V_lt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
Kiszedtem -kimostam- a váltót, és vissza is raktam egyedül.
Az én csapszögeim szépen kijöttek, egy csavart kell belehajtani, és ki lehet húzni.
A fékdobos szíjtárcsa is lötyögött, a másiknál meg a kezemben maradt az anya.
P.

svejk

Először alapozni??
Hijnye basszus, én azt hittem ezek a karosszéria gittek mehetnek a fémre.

000000000

Tán el akarod adni, hogy ennyire fényezed? :)
Hadd a csicsát, inkább dolgozz rajta!

lari

Én sz elsőt szoktam használni, nagyon jól kezelhető anyag.
Nem szükséges alá alapozni, de ha megteszed az mégjobb. A lényeg, hogy korrodált felületre ne kend rá, mert akkor kis idő múlva fellazulhat.