Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

És még ha vonóorsós a gép akkor sem biztos, hogy benne van a kioldó mechanika. :)

000000000

Nyomjál egy kis teflonos sprayt a fogasszíjjnak, le fog csendesedni.

keri

Kösz, ha fogaskerék lenne, bezsíroztam volna már, de a fogasszíjnak nem tesz jót :)) viszont ez a teflonspray jó ötlet, mert az száraz.
Ez csapágyboltban kapható?
Vagy a láncspray is jó? Az van otthon a motorjaim miatt. Ha megszárad az is száraz tapintású, nem ragad bele a por, és teflon is van benne.

keri

Vetesi75

Pl. Ott a sokat emlegetett E1N.  :)  Nincs nyomatékhatárolója! Tud egyéb meglepit is okzni: Balos előtolásból csak akkor kapcsolható ki, ha kézzel "lehúzod" az előtoló hajtásról. (Egyik kezed az előtoláskapcsolón, másik kezed a tekerőn, amivel növeled az előtolás mértékét, hogy ki bírd kapcsolni...   :)  Radiális irányban kapcsolja össze a fogaskerekeket, jobbos hajtásnál az előtoló erő azokat szétfele, míg ellentétes hajtásnál összefele kényszeríti.)

zczzn9622

Üdv!
Valakine esetleg lenne E1N, E3N gépkönyve?  
Cserébe lenne E2N, E400, E400M, EMU250, EAN170,340, ME250, EEN-400 HUNOR PNC 721,
Köszönöm

hostya

E1N gépkönyvem van, mindjárt feltöltöm a mappámba.
Cserébe nekem jó lenne az ME250 ha lehetséges.

zczzn9622

Köszönöm!
Melyik a te mappád amiről leszedhetem?
Én átküdöm mailen az ME 250 es gépkönyvet amint megkaptam a E1N est

Rabb Ferenc

Ha hiszed, hanem, "hostya" mappája http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/" TARGET=_fnew>hostya

zczzn9622

Rendben meglett csak elsőre elnéztem.

hostya

Akkor megtaláltad?

4um5b65d

"Én átküdöm mailen az ME 250 es gépkönyvet amint megkaptam a E1N est"

Csak nekem olyan furcsa ez a mondat ???

Én akkor is átküldtem volna mail-en ha még várnom kellene az E1N-es leírásra.
Sőt még akkor is átküldtem volna, ha egyáltalán nem érkezne meg az E1N leírás.

lari

Bizonyára úgy értette, hogy túl sok lenne egyszerre, egy időben letölteni  és feltölteni is ;-)

nffab2gnr

a második mondat úgy kezdődik,hogy "cserébe lenne....,de lehet,hogy csak az EKF városiak értik félre.[#nyes][#nemtudom]

4um5b65d

Hát lehet, ezek az EKF-esek nagyon fenn hordják az orrukat aztán minden apróságon fenn akadnak.
[#eplus2][#buck]