Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

kgmggiev6

Minden oké, meggyöztél. Csak nem igazán értek hozzá.

hyn6ys8wt

Ma nekem is sikerült felhivnom az Erba képviselőt (kedves fiatal hölgy) akitől megtudtam hogy a bágyogszováti cég 2007 jan 1-vel megszünt (ahogy már én is mondtam) és nem is kezd ujra. Viszont elmondta, hogy ők átvették tőlük a honlapot (www.wellerszerszam.hu) mivel azt már sokan ismerik. Az uj cég tehát nem azonos a bágyogszováti elődcéggel. Az uj cég irodája Váchartyánban van (10 percre tőlem:-)) el is mentem oda és kértem cd-t meg árlistát. Sajnos az árlista tavalyi és nem tudni változtak-e az árak. A cd-n levő információ gyakorlatilag megegyezik az http://www.erba.at/home.php" TARGET=_fnew>erba.at oldalon lévő katalogussal. Szoval ott továbbra is lehet szemezgetni és nemsokára lesz uj árlista is.

hyn6ys8wt

Multec ur! Megérkezett már a siktárcsád?

kgmggiev6

Hello! Hát nem, pedig nagyon kellene már. Ezzel akarom a gyors cserékős késtartó egy részét megcsinálni. Az nyugtat csak hogy a átvételkor kell a futárnak fizetni. Majd jövő héten felhívom a hölgyet hogy mi a helyzet. Üdv Attila

kgmggiev6

Ma megérkezett a várva várt síktárcsa. Tehát az ígéretüket tartották, maximálisan elégedett vagyok. Az én számításaim szerint kedvezőbben jutottam hozzá, szállítással együt, mintha kintről vettem volna. A 220mm-es tárcsa leszállítva 8148Ft.-ba van. Ebből a tárcsa 6604Ft. A következő majd az álló és futóbáb lesz, attól függ milyen árat találnak ki rá. Küldtek cd katalógust is, de ezeken nem szerepel ár.Hát röviden ennyi. Üdv! Attila

000000000

azthiszem szerelmes vagyok.....
http://cgi.ebay.de/Drehbank-Drehmaschine-800-mm-Spitzenweite-NEU_W0QQitemZ300189364670QQihZ020QQcategoryZ22587QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

...bár egyszer egy korábbi vitában,mikor épp gépvásárlás előtt álltam,le lett szólva ennek a cégnek a gépe,mert nincs alkatrész utánpótlás és valami krittikán aluliak a kézikerekek....de ez az ujj modelljük,azért nem rossz.Ha nem lehetne kombivá alakítani az Opti D240x500g-met,akkor tuti lecserélném egy ilyenre.

hyn6ys8wt

+120EUR a szállitás

hyn6ys8wt

Ez érdekes, mert az én árlistám szerint (amit a hölgytöl kaptam) ez (80116-os termék) 7720Ft-ra jön ki. Ebben már benne van a 10% kedvezmény is. Ha ehhez hozzáadjuk a postát akkor... az több kéne legyen. Alkudoztál:-) vagy alapból ilyen ajánlatot kaptál?

bmejdz9nu

Ez egy jó eladó... nagyon jó áron elküldi a dolgait magyarországra...

hyn6ys8wt

Ez egy magyar eladó, aki Őrbottyánban "székel" (nem félreérteni:-))
Mo-n belül mennyi a legolcsobb csomagküldés? Siktárcs nem lehet tul nehéz. Alu? pár10 deka

kgmggiev6

Nem alkudoztam, pedig akartam, de megelőzött. A lényeg hogy amikor rendeltem ennek a terméknek  az ára még a honlapjukon fent volt. Én ezt rendeltem meg amit a programjuk vissza is igazolt.Mikor telefonon is hívtam a hölgyet, azután érdeklődve hogy él-e az internetes áruház, akkor imformált a dolgok állásáról, és megígérte hogy a rendelt síktárcsát azon az áron adja, ahogy a visszaigazolást kaptam az email címemre. Röviden ennyi. De persze ha rendelni akarom majd a bábokat csak akkor lesz üzlet ha korrekt árba eggyezünk meg. Érdekes ez az alkudozás is. Tavaj mikor gép vásárlás elött álltam, sok hazai forgalmazót találtam, ki is néztem a gép tipust/ 500-as 6 fokozatu váltómüves BV20L-1/. 235 ezer volt a bruttó. Email-ban tettem ajánlatot 180 bruttora. Sajnos későn, 2 hónap mulva kaptam választ, hogy rendben az üzlet, bizonyos feltételekkel. Közben megvettem a mostani gépem /rábeszélt az eladó/,így nem lett belőle semmi, pedig arra nagyon vágytam.

kgmggiev6

4 kg a tárcsa, acél öntvény, hagy kívánni valót maga után / mégis csak kinai/, de a célját így is tökéletesen ellátja. Futár szolgálat hozza. 3-5kg-ig 1543 a szállítás az ország területén.

HJózsi

És nem kispályás, 1Euróért tette ki ... még két nap van hátra és már 1500 fölött tart ... profi gyorsváltó késtartó, a 'kurblik' mint a BF20-on vagy jobbak (nekem eltört)... hűtőfolyadék + lámpa, keresztirányú előtolás ...  160-as tokmány, 38mm-es orsófurat ... optikailag is szép kivitel ... Kiváncsi vagyok mi lesz a vége ...

hyn6ys8wt

Ebben is van biztos valami trükk. Ha ugy alakul hogy érdeklődés hiján nem verik fel az árát, akkor odaadja féláron??? Nem hiszem. Nem 1-2EUR-os termékről van szó...