Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Igazad van,akkor nem PC, majd meglátjuk Józsi tapasztalatát.

m8zmkic73

Sziasztok. Tudom, hogy ez hobbyoldal. De mégis.... Hátha.... Esztergáltatni szeretnék távtartókat. 1-2000 db-ot. És nagyon piciket. Ha valaki ilyen helyen dolgozna, szóljon, megkeresem. ddt@invitel.hu  Köszönöm.

Miki2

Szia!
Olvasd a postád!

35kpazcgr

Keress meg mélben.

Robika37

Üdv az Uraknak!
Találtam a Vaterán egyhttp://www.vatera.hu/eszterga_tokmany_80_3_tos_53783450.html" TARGET=_fnew>olcsó tokmányt sztem érdemes megnézni

000000000

Hőlégfűvóval hajlítottad?...érdekes,kipróbálom én is,mert eddig a PC-t csak komoly erőkkel tudtam az adott pozízióban maradásra bíni.Jó ötlet,remélem nálam is működni fog.
...fúrásnál,vágásnál nekem még sose tört,sehogy.Egyedül,mikor körfűrésszel nagyoltuk és egy vékony csík beforgott a fűrésztárcsa és az élvédő közé,akkor tört csak el bazi nagy robajjal.

airfoil6205

Bővült a család!
http://cnctar.hobbycnc.hu/dobos_antal/opti.jpg" border=0>

HJózsi

Gratulálok az új családtaghoz, jó "babusgatást" ! ... [#eljen][#vigyor0][#pias]  
Marad manuális, vagy további terveid vannak vele ? [#wave]

airfoil6205

A gondolkodást róla későbbre hagyom, kihagyhatatlan  üzlet volt.

000000000

Úgyszint gratula az uj géphez!!!
...ha nem vagyok tool indiszkrét mit jelent az,h kihagyhatatlan üzlet??ééés mi az az EXCEL Matrica rajta???

000000000

látom a szó legszorosabb értelmében szorította háttérbe az előző műszerészesztergád...

airfoil6205

Nem az én érdemem a beszerzés, egyedi alkalom volt, használt holmi, a Barátom meglátta, telefonált, kifizette, hazavitte, rendeztem a számlát, kipucoltuk,ennyi.    

Szalai György

Ilyen barátot hol lehet kapni?
(Vicc volt.)

airfoil6205

32 év alatt kialakul!
Az igazi ok az volt, hogy érdekelnek a motor és a fordulatszámszabályzó üzemeltetési tapasztalatai, ha valakinek van ilyen. Addig is átolvasom a Péter  által leírt BF 20 motor és átalakítás tapasztalatokat mert a katalógus és a kinézet szerint élek a gyanúperrel, hogy azonos motor és szabályzó van mindkét modellbe. Remélem azonban, hogy sokáig nem kell megtudnom mi van belül.

000000000

Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem egy  táblázatra lenne szükségem.Ami segítene egy rajz értelmezésében. Ahol nem értem a csapok  és hüvelyek illesztését h7  és hasonló adatok   kérdés mi az  a minöségjel  ami ebben az esetben a 7 -es számjelöl .Előre is köszönöm a válaszokat ,vagy linkeket