Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

Hali! Keresek TOS SV 18-as gépkönyvet.

4um5b65d

Na az a gépkönyv engem is érdekelne :)

4um5b65d

Talán leragadtt a 80-as éveknél az R-GO szónál :))

000000000

Hát igen ki bujt a szög a zsákból,ennyi a műveltségi színvonalad.Nincs több hozzá füzni valóm.

Motoros

Gépkönyveket a Honti és Tsa Kft-nél lehet vásárolni  http://www.honti.hu" TARGET=_fnew>www.honti.hu
pl: MP-200 gravírgép teljes doku postázva 11250  ft. Nem olcsó de adott esetben megérheti.

35kpazcgr

Nekem van, illetve hozzá tudok férni (A cégnél, ahol dolgozom, a TMK-ban van ilyen gépkönyv).
Mi kellene belőle?

4um5b65d

Egy scannerhez is hozzá tudsz férni ? Jó lenne digitális formában látni :)

Robika37

Sanyi bácsi!
Nézd meg lécci lécci, nem maradt véletlenül EAN1000-é is

Robika37

Esetleg az Urak közül valakinek??

000000000

Üdvözletem!

EAN 1000 gépkönyv engem is érdekelne ha fellelhető! Nem kérném ingyen természetesen.

HJózsi

Engem is érdekelne, a scannelésben tudok segíteni...

D.Laci

Engemet SCHLESINGER eszterga gépkönyv érdekel!

4um5b65d

Hát lehet,hogy egy GÉPKÖNYV és TÁBLÁZAT topicot is kellene nyitni, úgy látom lenne rá igény, oda mindenki felrakhatná a be-scannelt anyagait.

4um5b65d

Mi gondotok van a TOS-al amúgy ? Hátha már szedtem szét azt a részét.

7vpav5d32

Hali! Ezt a szkenelést jó lenne megoldani ugy látom többünket érdekel a TOS könyv. E400 as könyvem van ha valakit érdekel.
 Laslie. Néha megcsuszik a főorsó kuplungja. Nem akarom addig szétbontani amig nem tudom mire számithatok. Gondolom van állitási lehetőség valahol.               üdv: csiki