Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

hyn6ys8wt

http://www.vatera.hu/gyorsacel_esztergakes_boller_160x8x8_mm_48343271.html" TARGET=_fnew>Ja hogy erről van szó
Én a leszurokést néztem az még drágább is, meg nem tudom hogy el szabad-e azt (8x12mm) fektetni lapjára. Mert az Erbában csak a 8x8 megy el.

hyn6ys8wt

Igazad van. Most néztem utána és perpill nem láttam olyat aki 29euronál olcsobban adná plusz posta és még ráadásul szállit is Mo-ra. 9.90-ért szokott néha lenni (ez mind 10 db-os ár) annyiért viszont megéri. Mondjuk én ha vásárolok igyekszem több mindent venni, hogy a postaktg ne legyen összemérhető a vásárolt áru értékével.

kgmggiev6

Köszi a gyors választ, csak várok még egy hetet, hátha megint bizniszelnek, mert az áruk az versenyképes.

hyn6ys8wt

Nem tudom... elég döglött az oldaluk, meg a telefon továbbra sem él...

HJózsi

Nem, nem tudtam, úgy látszik már régen néztem szét náluk... KÖSZÍÍÍ!!! :)
Talán még a golyósorsóm is jó lesz...

HJózsi

A szállítás drága ... :( több mint maga a cucc :
Sub Total:   $   89.95     
Postal Code:     Sales Tax:   $   0.00      
Country:     Handling:   $   6.99     
Weight: 26.50    Shipping:   $   108.45      
Ship by:           
 Residence   Total:   $   205.39      

Elad - másikat vesz, jobban járok...

HJózsi

Erről van szó :
http://littlemachineshop.com/Products/Images/480/480.1284.jpg" border=0>

hyn6ys8wt

Hogy számoltad ki a szállitási költséget?

HJózsi

A weboldalukon ... ez volt a legolcsóbb mód... UPS-el 200 a szállítás ... :(
Vásárlás jóváhagyás előtt elkészíti a kalkulációt a célország, irányítószám alapján, ill hogy melyik szálítási módot választod... "Add to chart" klikk és már készítheted is a kalkulációt ... A szállítási ktg meg ugyanúgy vámalap ... Lehet kínából jobban járnánk ... :)

dg8n4i8x

Az Erbában elfér még a 12-es kés is! Csak a csúcsmagasság 8mm körül van a késtartó aljától, nekem is van ilyen késem és lapjával használom de állítva is befér...

hyn6ys8wt

Köszi! Ezt nem is láttam... Amugy a vámtól nem kell annyira félni. 82db ebay-es vásárlásom (majdnem mind usa) után egyszer fizettem vámot (12000ft). Pedig 200-300 dolláros cuccokat (hangszerek)vettem. Sztem csak szuroprobaszeruen néznek értéket.

hyn6ys8wt

Oké ez igaz:-) Én arra gondoltam hogy a forgácsolo él magassága a gyári késtartóban 8mm lehet. Ha magasabb a kés, le lehet belőle marni vagy ugy köszörülni hogy jó legyen a magasság...
De mindegy különben, mert elnéztem, a vaterás srác árul 8x8-ast is és az pont jó:-)

hyn6ys8wt

Most kérdezek egy hülyét. Esztergasziv mire való?

000000000

Ha csúcsok közt esztergálsz, meg tudd meneszteni.

robroy007

szerintem ,ost m,ár mindenki tudja a szív feladatát [#circling]

ha a munkadarabot nem tokmányba fogod hanem két csúcs közzé akkor a szívvel tudod a főorsó felől rögzíteni, hogy meglegyen a kényszer a forgásra a szivet ráfogod a munkadarabra és megakasztod a síktárcsában

(azt, hogy miért jó két csúcs közzé befogni a munkadarabot tényleg elmondhatná valaki szerintem macerásabb mint a tokmány)