Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Szerintem, ha nem ilyen lenne a fene nem venné észre. Ezért görcsöl állandóan.
A szervós dolog is bizonyítja, hogy egyáltalán nem következetes a fazon.

35kpazcgr

http://cnctar.hobbycnc.hu/tomahawk/Kepek/CNC-ital.jpg" border=0>

000000000

Egészségünkre!

7vpav5d32

Visszanézve a hülyeség innen indult  tegnap 09:45 | Válasz | #13089 . Érdekes módon ez az okoska megjelenése. Előtte semmi sértőt nem találtam. Ki a provokátor?

35kpazcgr

Én másképpen látom.
Abban a topikban, ahol T45 elkezd brillírozni (moderálva) rettentően nagy elméleti "tudásával", ott előbb-utóbb elszabadulnak az indulatok.

7vpav5d32

Igen ez tisztán látszik, hogy a nevét meglátva kifordulsz magadból és a csodagyerek is (már két évesen is ennyi esze lehetett mint most).
 Megoldás lenne, ha előitéleteket félre téve csak a lényeget látnátok. Az elméleti tudást én nem hívnám nagyképűnek mert a gyakorlati tudással összeturmixolva lehet egy optimális megmunkálást kihozni és a Kola kontra Tibor párbeszéd erről szólt, de ti tudjátok. Én csak visszaképzelem a régi fórum mentualitást és a talis hangulatokat szinte minden régi tagot ismerve. Nektek ez tetszik csináljátok! A győzikén is sokan szocializálódtak! Esetleg még Pákót is ide kellene csábítani ő is tudna közönséget vonzani. Sajnálom, hogy ez tetszik sokaknak.  

000000000

Sajnos Csiki jól látod a dolgokat. Most is elég lenne, ha valaki csak visszaolvasna. Egyértelmű a kép, van itt egy két "szuper gyakorlatias" elektronikai és gépészeti szaki, akik vérig sértődnek, ha valaki optimálisabb megoldást is felvet, netán csak picike gondolkozásra készteti őket. Az eléjük tálalt tényeket lerosszva utána meg még őket is lefölözve jó magyar szokás szerint jönnek a még "okosabbak", unatkozó bölcselkedők, semmitmondó undorító stílusú szövegükkel.:) No meg 10-edszer benyomja ide az nedü italos képét.
Szerencsére kapok azért mindig megerősítést magánba olyan Fórumozóktól, akik csak olvasnak, és visszaigazolják a tőlem hallottakat, mert képesek indulatmentesen, objektíven gondolkodni. Köszönöm Nekik, tulajdonképpen ez ad erőt, hogy ennyi méltatlan támadás ellenére igenis írogassak ide.
Nyilván azért is van ez így mert a rólam itt pár ember által terjesztettekkel ellentétben nagyon is gyakorlatias emberke vagyok, könnyen lehet előbb esztergáltam, fogtam a kezemben forrasztó pákát, reszelőt, mint itt jó néhány szegelgető.:) Pár általam méretezett gép is kad, nem szoktak panaszkodni, hogy nem működik.
De nem gond ez, nagyjából úgyis tudjuk itt már egymásról, ki mennyit adott szakmailag ennek a Fórumnak, ki mihez ért reálisan. Te is voltál már "lebuszsofőrözve" pedig aki mondta, lehet háromkerekű rolleren sem ült még. Mosolyogni kell ezen az egészen, szerencsére nem vagyunk egyformák.:)))

000000000

Ez, amit írtál, már nem illik ide!(vbodi)

e7c897sd8

Tudjátok még mi a topik címe, amit össze szemeteltek? [#ejnye1]

000000000

Vettem.
Igazad van!

4um5b65d

Most akkor Kola/Tibor párbeszédből mit szűrtél le ?
40-es fúróval gyakorlatilag lehet telibe fúrni, elméletben viszont nem.
Akkor kinek van igaza ?
Én mindenféle előítélet nélkül tudom, hogy kinek van igaza. Igaza viszont csak annak lehet akinek megadják azt.

7vpav5d32

2010. dec. 19. 22:37 | Válasz | #13060

Ebből pl azt, hogy az előfúrt furat pontatlanabb. Az én tapasztalatom más. :-)
 Többek között ezért mondtam, hogy a több véleményből, tapasztalatból lehet tanulni.
Csak ne egyétek egymást!!

000000000

Mit ferdítesz itt megint??? Mutasd meg, hol írtam hogy nem lehet vele fúrni telibe is???
Kezdeti kérdéseim, felvetéseim ezek voltak: optimális ez, milyen problémák vannak telibefúráskor ilyen nagy fúrónál? Az persze nem érdekel, hogy miket számoltam ki tényszerűen a #13149-ben, sőt ez önmaga cáfolja megint a hazugságodat, miszerint nem lehet fúrni, akkor mi a rosszt számoltam, nem létező dologra számolok, höööö?
Persze tudom, köracél pajszerral előtolni a szegnyeregben a fúrót azt könnyebb, mint elgondolkodni és nem egyből élből támadni azt, aki valamit felvet ezen a műszaki Fórumon.

7vpav5d32

7vpav5d32

Most éppen egy nyomós gravírtűt sikerült betennem a gépbe. Tudom, hogy rossz és látszik is! :-D Akkora füst van a műteremben, hogy csuda! Most kezdjem előlről? Akkor új anyag plusz sok idő. Tudom, hogy milyennek kellene lennie. Éppen ilyen a ti erőltetett vitátok is sajnos.