Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Az én értelmezésemben nem folyamatos átmérő esztergálás az, amikor egy fordulaton belül 4-szer változik a fogásmélység 2 és 6,1 mm közt.

robroy007

Te a tükröt nem láttad mostanában!

azért próbálkoztam egyedüliként a példáddal mert tudáséhes voltam ha emlékszel még  

szerényen leírtam, hogy a rendelkezésre álló adatokból lehetetlen megoldani

alázatosan kértelek, hogy pontosíts vagy old meg a feladatot

ezzel szemben te nem oldottad meg nem adtál pontosítást és még most se voltál hajlandó feladatmegoldást bemutatni

szerintem ha löktél volna egy fél oldalnyi integrál számítást akkor amit senki sem ért akár te sem nem itt tartanánk most
amúgy miért van, hogy veled mindig lehet veszekedni egy probléma megoldásán napokig bármiről is legyen szó??  ha mindenki hülye körülötted akkor miért foglalkozol velünk?

8uup9xs82

svejk

Azon gondolkodom kinek is kellene ilyet adni ajándékba?

8uup9xs82

Svejk:)  

Altalanosan javasoltam, szigoruan elzarkozva a megajandekozottak nevszerinti emlitesetol.

Egyszeruen csak talikon egymasnak atadva komolyabb sertodes nelkul lehetne felhivni egymas figyelmet arra, hogy esetleg balf#@$@#%.

D

svejk

Köszünjük a megoldást!
Külön dícséretes hogy a két (vagy három?) diplomáddal le tudtál alacsonyodni a fórum értelmi szintjére és nem a hangzatos integrálást emlegetted, hanem felismertetted velünk az egyszerű módszert.

Gondolom a nagy többségünk hirtelen fel sem tudná írni azt függvényt, amit forgó négyszög ír le a fordulat függvényében. Gyanítom az igazi integráláshoz ez is kellene.

svejk

Mondjuk én már egy párat elkoptathattam volna, de "hülye azért nem vagyok" :)

Robika37

:-D Én meg lehet ,hogy néha hüle vagyok, de önérzetem akkor is van.....kéremszépen a polómat..[#wave][#wave]

000000000

Az az igazság, hogy én azért regisztráltam erre a fórumra,mert csodálattal néztem Laslie, Kola, és a többi nagymester képekkel illusztrált tökéletes megoldásait (akit kihagytam, elnézést érte)amikből tényleg sokat lehet tanulni. Erre jön 1 ember, aki istennek hiszi magát (Tibor 45)de még 1 levezetést sem láttunk tőle, (és kurvára nem is érdekel)és fölidegesít mindenkit, és leülteti a fórumot(mert azóta semmi értelmes dolog nem hangzott el). Úgyhogy Tibor45, nem vagyunk rád kiváncsiak, vedd már észre,és hagyd ezt a fórumot, mert nem értesz hozzá[#ejnye1]

4um5b65d

Végre megtört a jég....
Tibor topic #820-ban döbbenetes és egyben örömteli dolgot olvastam.  
Tibor végre magáénak érzi a pólót és egyben kijelentette, hogy eztán már csak olyanokkal áll szóba akik szakmailag is képesek korrekt vitapartnerei lenni.
Mivel ezen a fórumon ilyen emberrel még nem találkoztam, így feltételezhető, hogy a szóban forgó egyén a mai naptól be is fejezte a vitát a fórumozókkal.
Legalább is QRVÁRA remélem, hogy jól értettem a szavait.

hostya

Királyfi!

Te még hiszel a ...
Ahogy már megszokhattuk, abban az írásban sem volt semmi konkrétum...

4um5b65d

Legalább a reményt ne vedd el... [#rinya][#rinya]

000000000

Ti biztos jó gépekkel dolgoztok.
Én csak barkácsolgatok.
Ám most úgy döntöttem, hogy veszek egy komolyabb sarokcsiszolót.
Sikerült is:-(  
Bár ne tettem volna.
Egy BOSCH GWS 20-230 H-t mellett döntöttem.  
2-3másodpercig remeg az új korong amig le nem szabályozza. Száraz nyikorgó csapágy hangja van mikor leáll.
MI AZ IGAZSÁG ABBAN, HOGY A BOSCH KÉK (PROFI) GÉPEIRE NEM ÉRVÉNYES A 3 NAPOS CSERE GARANCIA? Ahol vettem boltban ezt mondják.
Mindenképp szervíbe kell vinni.
Azt hozzá tenném, hogy az utólsó termék volt ebből a boltban, kiállított db. ki tudja, hogy miért épp ezt tették ki.

jv7pu3a5p

Dehogynem. 3 napon belül csere, ha tényleg rossz. Csak a nem tetszik alapon csere szűnt meg.

KoLa

Pici! Rendelj egy pólót magadnak is :)))