Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Jah és azt hozzá kellene tennem, hogy nem kértem számlát ( blokkot se adtak) csak jótállási jegyet annyit mondtak, hogy miondenképp hozzájuk vigyem ne a márkaszervízbe.

000000000

Mit tennétek a helyemben?

Robika37

Attól függ hány kiló vagy ....... [#vigyor1]

jv7pu3a5p

Akkor buktad a fogyvédet. A jótállás csak számla ellenében működik.

Használd a VÁLASZ gombot, mert nem tudjuk kinek írsz.

000000000

zsírozd be a kúpfogaskereket

000000000

De ha van dátummal ellátott jótállási jegyem akkor elvileg blokkot is lehetne előkaparni valahonnan.

KoLa

Lez! mi folyik itt? Ha nem vagyok itt kétnap':)))
Birkóztok T45-el erősen!Felesleges dolognak tartom mert ő nem manuális szakember hanem elméleti, és csak tesztelni akar minket gyakorlati embereket, hogy akkor mennyi is a szükséges forgácsoló erő?...
De 'könyörgöm'Miért veszitek fel a labdát egy másik pályán?ha az adogatás nálunk van?Adjunk Tibornak egy hozzá méltó feladatot!De semmi forgácsolóerő, és egységugrás ne legyen benne!

Teaway

"nem kértem számlát ( blokkot se adtak) csak jótállási jegyet"

Fura bolt lehet. Normális bolt automatikusan adja a számlát akkor is, ha nem névre kéred. Igor és Totya útra készen, reggelre hűlt helye lesz a boltnak, hogy más ne járhasson így  
[#hehe]

jv7pu3a5p

Ha nem adtak akkor valószínű nem ütötték be a gépbe. Úgyhogy blokk a levesben. De menj vissza fuss egy kört, hátha mégis...

hostya

"Adjunk Tibornak egy hozzá méltó feladatot!"

És a megoldást szerinted publikálná...?

000000000

Én sajna buta vagyok ehhez, de ha ad pecsétes jótállásit, akkor azzal egyben nem igaztolja azt is, hogy tőle vettem?

35kpazcgr

A nyikorgó hangot a szénkefék adják.
Néhány óra használat után becsiszolódnak, akkor nem fog nyikorogni.
Egyébként a Bosch gépek nagyon jók! Nekem 6 db GWS6-115-ös gépem van, ha ketten dolgozunk, akkor mind a hat használatban van (mindegyiken más típusú korong van, mindegyikünk hármat használ, persze nem egyszerre, hanem egymás után. Ezzel a módszerrel megspóroljuk a korongcsere idejét, és a gépek is tudnak hűlni közben.)

KoLa

Figyelj! kérdezni tudni kell! ha egyszer reagál, akkor tudja a választ, és lehet hogy segít vele valakinek!Egy hobbistának lehet azé' dobni valamit ami reklámot is csinál, hosszabb távon!
Mert ezt már várom Tibortól hogy itt a fórumon is adjon valami érdekeset a 'köznek' ami nem a kezdeti tervezésekre vonatkozik hanem valamiféle alkalmazásra egy rendelkezésre álló géppel! Mert ha van egy E400-od, vagy egy Tos SV18, akkor nem gondolkozol sokat 20x20-as sárgaréz esztergálása előtt,mert ez nem egy kiélezett helyzet de pl. a 200x200-as négyszögre én kíváncsi lennék oldalazás szempontjából esztergagépen mit számolna ki?ha csupán 2mm-t kell egy fogásban levenni fordulat előtolás tekintetében ! de lapkáról szó sincs, csak egy köszörült késről P20-as lapkával!Vagy ha azt mondja hogy lehet így is, de akkor ilyen fordulat, megy ekkora előtolás fölé ne menj mert akkor nem biztos hogy kibírja!-viszont ha ezt a lapkát használod akkor ennyi meg ennyit kell beállítani és akkor biztosan jó lesz!.....

4um5b65d

Ennek az egész kalamajkának semmi köze sincs a forgácsoló erőhöz.
Ez nem szól másról, mint a csillogásról.
Tibor erővel akarja kikényszeríteni, hogy felnézzenek rá, de egyre lejjebb csúszik.
Ha figyelemmel kíséred a történéseket, a fórum töke csordultig tele lett vele.
Ahogy telik múlik az idő, egyre több rajongója akad Tibornak.
Ezt az egészet jól elqrta.

robroy007

a garlevélben van valahol egy web címnek amin regisztrálni kell, hogy kibővüljön a garancia idő tudom mert kb 1 hónapja vettem egyenes csiszolót igaz számlával  

a gép adatai kellenek belőle a számla infók ha jól emlékszem nemigen mert az eladót már alapból regisztrálják a géphez így a visszafelé van követik a dolgokat

mondjuk előfordulhat hogy saját importból van a gép és nem központi hazai forrás

fizetős szerviz ügyében mindegy, de garancia tekintetében már nem