Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

jani300

Hát ez a legjobb kép :( Evvel aztán falnak mehetek :)
A belsejéről gondoltam hogy csinálnak képet ...
A típus látszik ,megpróbálok rákeresni .

jani300

Még egy kép .
Most így mit kezdjek vele ...

PSoft

Aludj rá egyet!

Hátha reggelre elfelejted!:)[#wave]

jani300

Most beszéltünk telefonon , szerda 10re itt lesz :)
Elég réginek látom , nagy diódás képet találtam .
Komplett lehetett ez , majd elválik ...
Rézről volt szó ,10zen pár kilót saccolok benne talán ...
Csikarc biztosan ismeri ,hátha mond valamit .

fn47xk7ei

A fogantyúja alapján Trakis gyártmány .

fn47xk7ei

Találtam is képeket róla a neten .

jani300

Ezeket találtam én is , lehet a gép is ugyanaz .
Mondj valamit mit lehet adni ezért ?

fn47xk7ei

Azt lenne jó tudni mi a hibája a gépnek .Én például egy főtrafó hibás Esab LKB 265-öst 25000-ért vettem meg egy cégtől és 8000-ért tekercselték meg a menetzárlatos primer tekercset .Hozzátartozik még , hogy én szedtem szét a trafót és a szekunder tekercset is én hajtottam rá .

jani300

Hagyom a fenébe ,50 et szeretne érte,nem tetszik nekem sem . Felhívom rezeljék ki nyugodtan .

PSoft

Nofene...
Máris reggel van!?[#vigyor2]

fn47xk7ei

Amennyiben kisebb hibája van akkor megérne 50-et szerintem . De tényleg jó lenne tudni valójában mi is a hibás rész .Gyakori , hogy a mágneskapcsoló vagy a fokozatkapcsoló adja be a kulcsot .

jani300

Rossz a szelén ,12 volt helyett 10 et ad . Ezt mondták , nem kell szólni rá semmit ,ha elhozza megnézem .
Bélának : netes fotók , de nem zárnám ki az egyezést ,nekem gyanús .De csinálnak képet a belsejéről és meglátjuk .

jani300

Nem értettem hirtelen .
Drága az úgy nem éri meg .
Cseréni szeretne , egy szétszedett fúrógépre ,az egy tonna körül van . Az lesz majd hogy rakjam össze ,de azt még magamnak sem .
Kicseréltünk egy kis nudliban egy előtolóvezérlő tirisztort ,most inkább megnézem azt ,működik e :)

fn47xk7ei

Nehogy elcseréld már egy 1 tonnás fúrógépre ! Van annyi cuccod amiből 2 CO2 hegesztőt is össze tudsz rakni ... már ha nem bénáskodsz ![#nyes][#pias][#worship]

jani300

Nem szőrbe megy ám azé  :)
De nem kell így senkinek itt is hirdettem már .
Orosz állványos fúró .
Lóg a levegőben néhány dolgom de szinte semmi pénzen nincs . Azt egyébként nem sajnálom .