Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Köszi a képeket.
Majd lesz ez még jobb is ;)
Nekem ilyen barnás elszineződés a másik gépemnél awinál volt,szinte még durvább mint neked,azóta nincs.

jani300

Mobil huzatópad
Kíváncsi vagyok :) Valami ilyesmi ?
Van benne sok hegesztés , talán nem kell törölni ...

VighLajos

A fénycsőfojtó-szerűség mire kell?

fn47xk7ei

Az egy 60W-os 12V-os táp így gondolom a reléhez kellett az illetőnek .

VighLajos

Igazad van, nem figyeltem eléggé. A négy diódából "összevarrt" graetz viszont nagyon tetszett.
[#taps]

fn47xk7ei

Igen , én viszont helyesbítek mielőtt valaki belekötne a meghatározásba mert a "fénycső fojtószerűség" nem táp hanem pontosan csak egy 60W-os 230/12 V-os transzformátor .[#worship]

jani300

Kerestem egy kétkörmös lehúzót , hát nem találom ...
De a múltkor emlegetett egyik törött satu megkerült .
Nem tudom ,itt nem igazán bízom az öntvény hegesztésben .
Nincsen olyan ötletem ,amire azt mondanám hogy szerintem jó lesz .

fn47xk7ei

Mindennek oka van . De nem akarom borzolni itt a kedélyeket ezért komolyabban én nem szólnák hozzá e témához . [#wave]

jani300

Írd nyugodtan !
Már írtam ,nem én törtem el .
Azt is tudom hogy nem tudok hegeszteni :)
Nem problémázok én itt semmin . Még a mozgó pofa is másik törött satué ,nem lehet ez jó konstrukció .

fn47xk7ei

[#ejnye1]-sajnos 10% értelmeset sem tudok írni ![#nevetes1]

jani300

Lehet akkor pont arra az öt százalékra van szükség most :)
Gondolom értem mire utalsz , de egyelőre még a szakmai tartalom csak a hozzászólók által van lektorálva .
De ahogy gondolod . Meghallgatok minden ötletet , de megyek azért  a saját fejem után ... :)

ANTAL GÁBOR

Azért satut nem ragasztanék . ...A 350C fok hőállékonyság pedig erősen reklámízű ( magyarul hazugság )

jani300

Köszönöm . Nem nagyon akarom meghegeszteni sem ,pláne hogy egy másik is hasonló módon van eltörve .
Nem eladásra megy , mondjuk a vaterán :)
Szögben billenthető gépsatu , ha nem bírja repül ,törik néhány dolog , nem próbálnám ki .
Egy lakatos satunál max leesik a munkadarab .

ywathzay

Tegnap házasítanom kellett egy darab öntvényt szénacéllal. Sikerült, a frigy létrejött és minden jel szerint tartós lesz.