Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

kart emg

Hello,

Kb. 2 éve használok egy ilyen vezérlőt, a potis rész nemrég elszállt. Ezek az olcsó kínai vezérlők nem túl megbízhatóak.

Üdv.

TBS-TEAM

Mindig az alkalmazástól függ a potméter típusa.
Ha ritkán kell változtatni a potméter beállítását akkor megfelelő a legolcsóbb, viszont ha sokszor kell a beállítást változtatni akkor huzal potmétert kell alkalmazni. [#vigyor0]

Erre nem szoktak odafigyelni aztán jön a fejvakarás [#wow1], hogy miért?
József

kart emg

Hello,

Ritkán kellett változtatni, de megnézem. Jelen esetben a leglassabb sebesség környékén használtam és nagyon ritkán állítottam rajta. Igényes helyekre, ahol jó felbontás kell huzalos helipotit szoktam rakni.

Üdv.

vjanos

Facebookon találtam ezt a kamiont.
Nagyon tetszik. És a rakománya is [#pias][#vigyor]

sufnituning

A rakományért cserébe legyártok neked egy hasonlót[#kacsint]

vjanos

És az alkotás öröme???? :)

6rk75uezn

Most vettem egy ilyen 205-ös Szinergikus kis gépet,nem sokat tesztelgettem még de aki már össze szokott vele az tehetne fel 1-2 képet hogy mit sikerült vele produkálnia.

Scythian

Üdv Urak!

Némi útmutatót szeretnék kérni inverteres hegedőgép vásárláshoz. Szükségem lesz egy használható, megbízható kis gépre. Egyelőre 5-6mm zártszelvényhez kellene, ezért vagyonokat nem kölrtenék rá, mivel évekkel korábban egy kihagyhatatlan ebay-es aukcióban már vásároltam egy profi  migatronic pilot 2400-at kocsival, hűtővel, távvezérlővel. ( jelenleg ez átmenetileg nincs a birtokomban :( )
Meg kell jegyezzem, nem vagyok fémipari szakmunkás, szóval közöm nincs a "hegedős" szakmához, de mégsem szeretem magam körül tudni a gagyit. Kérlek ajánljatok valami normális cuccot 50-60-ig. Ja... és ha volna valakinek felesleges auto fejpajzsa... az is érdekelne.
Toni

remrendes

40 korul kapsz 160A-es Jasicot vagy 170A-es Iweldet. A maradekbol meg tudsz venni egy Iweld vagy BLM pajzsot.

Scythian

Szervusz!

Köszönöm! Mivel több infó nem érkezett, így hajlok a nagyobb felé. Bizakodom, hogy nem lesz rossz befektetés. :)

Toni

Scythian

Végül ennél maradtam:  JASIC PROARC 200 PFC

Remélem jó választás volt.
Toni

remrendes

Dolgoztam ugyanilyennel, szerintem nem lottel melle.

sufnituning

Legyen már egy kis hegesztés is![#nyes]

6rk75uezn

Ahaaa,szóval elől esztergál a kés hátul meg hegesztesz [#eljen][#vigyor4]

KoLa

És azok a belövések a tokmányon?össze-vissza?
Jobban érdekelne[#taps]