Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Ebben a bronzgyűrűben golyóscsapágy van?

sufnituning

Igen gondolkodom ezen, egy ilyet kéne csinálni!

KoLa

jani300

Úgy emlékszem talpcsapágy van a rúgó alatt , úgy írta .

svejk

sufnituning

Miért az nem golyós?[#nemtudom]

svejk

Khmmm... ebben speciel golyós van de van támcsapágy görgősben is ha már kekeckedünk. :)

fn47xk7ei

Én már elkezdtem![#wave]Annyi, hogy egyenlőre síktárcsában gondolkodom mert az van itthon. De jobb lenne egy nagyobb négypofás esztergagép tokmány átalakított pofákkal.

sufnituning

Na már most én nem kekeckedek, egy sima kérdést tettem fel, a csapágyat illetően, amire nem kaptam, illetve félrevezető választ kaptam.
Úgyhogy "köszi szépen" az érintetteknek.

Viszont köszönöm a TBS -teamnak ő még rajzot is küldött a szerkezetről.

Bár szerintem pontatlan és túlbonyolított a szerkezet, ennél sokkal egyszerűbbet és jobbat is lehet csinálni.

Tényleg van görgős is? Nem mondod?[#wilting]

svejk

Érdekes egy manusz vagy Te... :)

sufnituning

Én inkább a görgős továbbítót csinálnám abba befoghatsz egy teljes szálat, van áteresztése.

fn47xk7ei

Én is itt szeretném megköszönni TBS-team-nak a gyakori segítő készségét.Le a kalappal előtte is.[#worship](Persze majd levélben válaszolok neki személyesen.)

fn47xk7ei

Szerinted mi a tervem?[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]Tudod a jelszavam... "nagy test nagy élvezet!"[#love11]Mindenképp egész szálanyagban gondolkodom mert csak úgy van értelme szerintem. A sík tárcsa csak kísérletezésre kell hogy a nem négyzetes zártszelvényt is meg tudjam fogni olyan eszközzel amit találok itthon.[#wink]( Az a baj hogy minden lomot eladok és mikor kellene akkor meg nincs.[#rinya] Pedig vót nékem nagy négypofás tokmányom is valamikor... sőt ha jól tudom kisebb pneumatikus is de elkótyavetyéltem "valakinek"![#nemtudom][#kacsint])[#vigyor5]

fn47xk7ei

Ez nem továbbító hanem forgó konzol és szinte már véglegesen eldöntöttem hogy a képen látható elv mentén valósítanám meg.Bár létezik ettől egyszerűbb is de azok cserélhető betétesek azaz minden méretnél más betét kell.

remrendes

Nekem ez a megoldás tetszik.