Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Belebotlottam. Ugyan már semmin nem lepődöm meg, itt sem. De ajánlom a gépleírást mert az is egy gyöngyszem. No lehet jót nevetni.[#nevetes1]

ebalint

Van ott még egyéb gazemberség is...Ez nálam kiveri a biztosítékot:

Töltsd le az eMAG mobilalkalmazást
Add meg telefonszámodat és elküldjük a letöltéshez szükséges linket.

VighLajos

Szevasztok!
Engemet is érdekelne, főleg a sorkapocsléc bekötése.
Ha valaki már megfejtette, és elküldené, örülnék neki.
Tegnap óta van egy ilyenem. Piszok nehéz dög!
Köszönettel:
Lajos

VighLajos

Bocs, hogy miről is van szó: a LoneWolfnál kapható ponthegesztőről. Ennek a bekötését keresem.

Üdv:
Lajos

Szalai György

Pár képet tudnál mellékelni róla, azon kívül, amit az eladó is közreadott?
Főleg a belsejéről, meg aminek a bekötése a nehézséget okozza.
Hátha megint tanulunk valamit.

VighLajos

Szervusz Gyuri!
Ha szétszedem, akkor már nem fog gondot okozni a feltérképezése.
Szabályozható toroid, szilárdtestrelé a főtrafó primer ágában, legalábbis így képzelem. A szekunder tekercs ujjnyi vastag, ott már nemigen van bármi is.
A megfejtést közkinccsé fogom tenni.
Üdv:
Lajos

Szalai György

De ha ilyen egyszerű, akkor minek a bekötését keresed?
A dobozon belüli trimerekkel beállítható ketőspulzus időzítője sincs? [#nemtudom]

VighLajos

Lefényképeztem a hátlapján lévő sorkapcsot. Ennyi látszik...
A szélen lévő zöld-sárga egyértelmű. :-)

vjanos

Valamelyikünknek szét kell már szednie :D
A sárga kébelkötegelőkön levő L és N felirat is gyanus, de inkább nem tippelgetnék.

VighLajos

Igen, ezen is ott van.
...nekem is gyanús...

sufnituning

Hegesszetek már egy pontot evvel a kis nemtudommivel!

Már nagyon kíváncsi vagyok ![#zavart2]

VighLajos

[#eljen]
Ha megmondod, hová megy a 230 V, a lábkapcsoló, vagy valami indítóeszköz, akkor a nehezén már túl lennék. A kimenete egyértelmű!
[#taps]

vadember

Valaki már leírta ennek a gépnek a valódi feladatát még akkortájt, amikor először kínálta eladásra Lonewolf. Valami műanyagipari felhasználásra emlékszem.

sufnituning

Ja akkor ez az ami mindenre jó, amire nem, azt már nem is kell tudni!

sufnituning

Az én ponthegesztőmön egy szilárdtestrelével szakítom meg a 230V-ot vagyis kapcsolom12volttal azt a pedálonkeresztül.