Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

J-Steel

Linde szerint ha saját a palack, akkor csak 150bar argonnal toltenek. Ha berelt palack csak akkor lehet 200baros.
Mivel nekem sajat a palackom lesz ezért 150 baros.
De a kerdesemre nem kaptam valaszt, hogy pontosan milyen az argon csatlakozójának kulső átmérője? Nincs valakinek otthon hogy lemerje nekem?

D.Laci

fn47xk7ei

Valaki kapcsolja már fel a lámpát a fejemben. Miért van szükség az elektronikus fojtás tartományában negatív ill. pozitív tartományra? A fojtás nem csak negatív érték lehet?[#nemtudom]

fn47xk7ei

https://www.youtube.com/watch?v=8KAMRqlIou0
Elsőre valamiért nem sikerült a videót belinkelni.[#worship]

Csuhás

Gondolom van egy valamilyen szempontból optimális érték amit kis mértékben felfelé és lefelé is módosíthatsz. ( Hasonlóan mint amikor a hőmérsékletet Celsiusban adod meg Kelvin helyett )

jani300

Szia !
Már nem fogom látni a gépet eladta , tegnap beszéltünk telefonon .
Vett inverterest , azt pedig még nem láttam .

b4nm7gjvr

Üdv, kineztem egy hegesztő gépet, pontosabban Flinke MMA-300A Inverteres hegesztőt. Meguntam a trafóst emelgetni, tologatni... Véleményekre lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható és használható ez az általam megálmodott gép, vagy allmodjak tovább? 21 ezresért megkapnám...

fn47xk7ei

PSoft

frob

Kell a 300A ?
sztem 230V ról úgy se lesz meg ...

ez
stromo
van nekem is, javíthatónak is javítható ha véletlen elszállnának az igbt-k benne...
olcsóbb is
érdemes szétkapni és minden félvezetőt ami hűtőbordára megy átkenni pasztával még 1x és hajrá

remélem segítettem

ANTAL GÁBOR

Nem tanultad még meg ? MMA-300A   . Ebben az esetben a 300A az a típusszám  aminek semmi köze sincs a kimenő áramhoz .

Persze ha 300B nek hívnák akkor kevesebb fogyna .[#eplus2]

fn47xk7ei

Szerinted egy naiv kezdő vagyok?

3m9kaxws5

Sziasztok. Ez vajon milyen hegesztés. Mintha awi-val pontozgatna?
https://www.youtube.com/watch?v=qOBqN6sObSE

jani300

Miért kérded ?   :)
De most úgy komolyan , mi a túrót akarnának avval a 300 Amperrel ?
A 180 as om szépen viszi a négyes pálcát .
Jóvan 10 es anyagnál lehet nem elég akkor így egy varrat , de mégis mit hegeszthetnek 300 Amperral ,és ahhoz milyen pálcát használnának ?
Most már érdekelne .

jani300

Ezeket meg egye meg a fene :)
Kell vennem egyet !!!!!!!!!