Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

g89ketty

Szia Csikarc! Várom a folytó értékét. Ne sumiz! [#integet2]

fn47xk7ei

Várjad! Nem ígértem neked semmit! Te sumákolsz![#violent]

B.Zoltán

Nekem eddig elég volt egy közepes méretű PB gázégő.

nagysam

Én is szoktam néha egy hasonló géppel, aluval szenvedni.
Csak ha nagyon muszáj. A teflonos munkakábel, és az argon alap. Én a tológörgőt is cserélni szoktam (holnap megnézem, hogy milyenre. a hegesztőboltos adta hozzá, és azóta csak gépiesen cserélem) , és gyengére szoktam állítani, mert ha a fúvókánál megragad, mindjárt összegyűri mint a csokipapírt. Azután lehet kivágni a darabot, és újrafűzni. A munkakábelnél is kerülni kell a kanyarokat, arra is érzékeny. Eredmény ugyanaz. Egyébként ha sikerül jól beállítanom, szépen tud dolgozni.

fpd0kbd4

Sziasztok!
A hozzáértőkhöz lenne egy kérdésem. A videón látható szerkezetről nem tudom eldönteni,hogy a plazmaív koppintásra vagy HF gyújtással épül fel.30E Ft postával megkockáztathatok érte?
Videó

remrendes

Ez sima HF gyujtasnak tunik, nem pilotos.

g89ketty

Én már csak ilyen vagyok, bocs![#pias]

fpd0kbd4

Olyan mintha nem érintené oda a munkadarabhoz.A neten nem találok a gyújtásáról infót.

remrendes

Szerintem hozzaer, vagy nagyon kozel van, nehany mm-rol mar athuz az iv.

fn47xk7ei

A következő videón már le is vették a burkolatot a gépről és ott is látszik, hogy nincs pilot vezeték. De a pisztoly sem pilotáramos.

csakyt

Megköszönném ha megnéznéd milyen tológörgő kell hozzá.

D.Laci

"30E Ft postával"
Hol található ennyiért?

fpd0kbd4

Csak erre az 1 db-vonatkozó lehetőség!

fpd0kbd4

Köszi!Próba szerencse, majd minden kiderül ha testközelbe lesz!

000000000

"Pilot arc" ez egy külön csati a gépen ami ebben támogatot +10..15E többlet gép árban...