Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

000000000

Milwaukee szemtelenül drága nem éri meg a pénzét behajtó/flex volt benne részem metabo simán ráver hasonló árkategoriába![#taps]

fisrcxuk3

Kösz , a biztatást , minap ráfaragom ,és próba.Úgy is van két darab egyforma akkus  flex,egy próbát a hülyének is megér , nem hogy nekem.

remrendes

Valoszinuleg nem uj gepeitek vannak, a regiek nem olyan hitvanyak, mint a mostaniak.
Nalunk max fel evet birnak a Makita saroksziszolok, utvacsavarozok. Azt hiszem Made in Romania.

zozo

Fél éve használom ezt a 750 W-os Kress-t, eddig megelégedéssel. 24 ezer volt nagyker akcióban, azóta is sajnálom, hogy egyet vettem. Már majdnem a duplájába kerül.

sastas

Olvasok én, meg làtom a smilykat csak néha tul komolyan veszek kérdéseket :)

Kidwick

Akarod mondani fél éve tartogatod a vitrinben.. összefogott vezetékkel szakszerűen betárolva havi 2 fogpiszkáló elvágásához féltve elővéve...[#nyes] Az a védőburkolat nem sok szikrát látott még[#nyes] Vagy újkorában készült a kép?[#conf] hogy emlékezz milyen szép volt?
Egyébként sokan dicsérik.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

designr

Én nemrég vettem egy kis Bosch csiszolót és egy fekete Blac&Decker fúrógépet mindkettő uj..dobozában.
A nagy Bécsi bevásárlási lázban vették és ott porosodott a polcon..

zozo

Kac-kac...korábbi kép, de a drótokkal most is össze van kötve a vezeték fele, mert 4 méter hosszú és néha idegesítő.
Amúgy valóban vitrinben tartom, mert ezen csak 0.8-as inox korongot használok, ami többször törik, mint fogy, ha csak úgy ledobja  az ember.

Az öreg bolgár és a kék nemtommilyen márkájú tesóit nem kímélem, azok végzik az alja munkát [#vigyor]

jani300

Ja a milis korongot én is rögtön leveszem ,mert tuti eltörik .
Azt szeretem én is ha két gép legalább működőképes mindig , mert őrület , ha neki kell állni kábelt szerelgetni ,vagy akármi .

fn47xk7ei

Olvasok és csak ámulok, bámulok. Miért törik az 1 "milis" korong? Nekem három kis sarokcsiszolón is folyamatosan rajta van a 125x1 mm-es vágókorong azaz csak csere esetén veszem le . Törni még soha nem tört el pedig használom gyakran őket . Vagy most azért törik mert leejted vagy véletlenül a vezetékkel lerántod a sarokcsiszolót az asztalról?[#nemtudom]

jani300

Nem használat közben törik , hanem a nagy rumli miatt .
Védőburkolat persze nincsen a kis gépeken , nem nagyon lehet attól elférni .

fn47xk7ei

Értem . Viszont én soha nem használom védőburkolat nélkül a gépeket .

jani300

A 230 as gépet én sem merem védőburkolat nélkül használni , az már nagyon "gáz" lenne .

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum. Komolyabb  fogyóelektrodás CO gépet keresek Rehm, Fronius, stb.

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum. Komolyabb  fogyóelektrodás CO gépet keresek Rehm, Fronius, stb.