Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

fpd0kbd4

Ezt jó lenne egy rajzon látni hogy megértsem.De előfordul, másnap reggel arra ébredek,hogy meg van a megoldás,az előző napi problémára.

Arany János

Csikarc képein pontosan látni!

Arany János

Automed KFT.
Telefonos magyarázkodás alapján beletrafáltak!
Azóta is nyűvöm a fúvókákat PB-vel.
Csak dicsérni tudom a céget!

fn47xk7ei

Erről a nyamvadt fúvókáról lenne szó . Szép is jó is de q..a drága .[#violent]

000000000

igen!
Köszi a magyar értelmezést![#nyes]

fn47xk7ei

Csinálj ehhez egy kis szekátor kocsit . Nekem egy kis pöcs fej van a szekátoron oszt jó .

Arany János

Ba...!!!
Ez tényleg az!
Melyik méret hiányzik?
Mintha valamelyik fiókban láttam volna lapulni, ha nem felejtem el holnap feldúrom a környékemet!

jani300

Darupálya alatt van egy vaslemezekkel körbevett  terület , kis ajtóval , ez a "törő".
Oda híddaruval bepakolnak apró néha több tonnás öntvényeket .
Mágnessel felemelnek egy méretes vasdarabot ,és nemes egyszerűséggel ráejtik a klassz szerszámgépekre .
E helyett kellene a lángvágó , de nem lehet vágni az öntvényt ,termelékenyen , ennyi .

jani300

Szerintem ez megy a háromcsöves puskámba :)
Az ülék sérült abban basszus ...
Nem hosszú szárú sajna , de jó vele vágni :)

fn47xk7ei

Nagyon örülnék neki ![#taps]Biztosan meg tudnánk egyezni .Holnap reggel megyek a műhelybe és megnézem pontosan melyik méret hiányzik. Amúgy jó hozzá a GCE is .

fn47xk7ei

A fúvóka is sérült?

jani300

Jaj ,az nem eladó :)
Gondolkodtam hogy fel lehetne e újíttatni az ülékeket , de ... HASZNÁLOM ÍGY .

Arany János

Ha sms-ben elküldöd reggel 6 után, nekem jó!
harminc/kettőkilencvenöt negyvenkettő ötvenhét

Arany János

Hamár lángvágás:
Nem tud valaki "szabályos" megoldást PB palackok közösítésére?
Egyszerűbb lenne készen venni, mint "barkácsolni" egyet!

jani300

Telepített géphez ?  TARTÁLY ?