Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

000000000

Én sem vagyok mindig az asztali gépnél. Most sem. De mindegy, mert ha nem megy akkor nem megy. Fejezzük be a témát mert nem ide tartozik.

keri

A hozzászólásod tájékozatlanságról tanúskodott. Örülök hogy felbosszantottalak és ezért vetted a fáradságot és utána járj. Kár hogy csak ilyen bulváros gyűlölködésig jutottál egy ilyen érdekes tudományos témában és nem hiteles forrásokat találtad meg.

Nekem csak annyi volt a bajom, hogy durván leegyszerűsítettétek a magatok kis vélemény buborékából a problémát és hallomás alapján hőbörögtetek, csak úgy mint a villanyautós témában, sok tévedéssel fűszerezve, és mindezt az aktuális témától függetlenül csak azért hogy azt bizonygassátok, hogy a villanyautó hülyeség mert Elon Musk teli szemeteli az űrt.

Tessék ez egy StarLink ellenérdekelt, de objektív, hiteles forrás a témában:
https://www.csillagaszat.hu/?s=starlink

Na meg ez is elég jó tájékozódási forrás:
https://www.urvilag.hu

Illetve ez is jól összeszedi a híreket, bár ők SpaceX és Musk rajongók.

https://spacejunkie.hu/

Én ezeket az oldalakat követem.

keri

Én javaslom engedjük el ezt a témát. Elmondtuk, de nincs fogadókészség, legyenek boldogok a véleményükkel, az idő minket igaz és akkor mondhatjuk azt hogy "mi megmondtuk" [#nyes]

PSoft

Motoros

Jó akkor nézzük a te tájékozódási pontjaidat:
cillagászat.hu
Ürvilág.hu
spacejunkie.hu
Tudod ezt úgy kell csinálni, hogy az adott oldal keresőjébe beírod, hogy "űrszemét"
Ezeken kivűl is, a Te általad kedvelt  oldalak rengeteg találatot adnak, és egyik sem arról szól hogy milyen remek dologról van szó.
Vagy pedig Ők is búlváros gyűlölködők?

keri

Nagyszerű, akkor most hogy így elfogadtad a forrásaimat, végre hiteles forrásból tudsz tájékozódni.

Kérlek idézd hol írtam hogy az űrszemét remek dolog.

PSoft

Van egyáltalán "hiteles forrás"?

Tárgyaláson...
A bíró meghallgatja először az egyik felet...
-Igaza van, mondja neki.
Következik a másik fél...
-Magának is igaza van, mondja a bíró.
Erre megszólal az írnok, aki eddig csak csendben jegyzetelt...
-No de bíró úr, olyan nincs hogy mindkettőnek igaza legyen!
Erre a bíró...
-No látja bassza meg...magának is igaza van!

vadember

Valóban okoznak "némi" gondot a csillagászoknak. És még a tervezett több mint 10000 Starlink műholdanak csak a  töredéke kering.

"A Hattyú csillagkép területéről 2019. december 26-án kora este készült öt darab kétperces felvétel egymásra rétegelve. A fehér csíkok több tucat fényes pont (a Starlink műholdak) áthaladását örökítették meg. (A felvételt készítette: Fejes Zsolt amatőr csillagász)"

Motoros

Azt nem írtad, és már azt sem tudom min vitatkozunk, lusta vagyok visszanézni, úgyhogy [#eljen]

PSoft

Segítek...
Innen indult a diskurzus, 12 nappal és majd 400!!! hozzászólással ezelőtt. [#vigyor2]
[#t209p4273#]

vadember

Valóban okoznak "némi" gondot a csillagászoknak. És még a tervezett több mint 10000 Starlink műholdanak csak a  töredéke kering.

"A Hattyú csillagkép területéről 2019. december 26-án kora este készült öt darab kétperces felvétel egymásra rétegelve. A fehér csíkok több tucat fényes pont (a Starlink műholdak) áthaladását örökítették meg. (A felvételt készítette: Fejes Zsolt amatőr csillagász)"

PSoft

Jahhh...
És az úgy 'vóóót hogy...
Közben jött a keri és...belekeverte a villanyautót! [#vigyor][#eplus2]

Motoros

Kösz! Szerencsére falusi környezetbe a kimaradások nem jelentenek túl nagy veszélyt. Csak esetleg újraindul a Wifi és az anyós visít, hogy nincsen kép, és nem tudja nézni a folytatásosát.

Motoros

Azt nem írtad, és már azt sem tudom min vitatkozunk, lusta vagyok visszanézni, úgyhogy [#eljen]