Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Előbb lefagyasztom, aztán egy jégcsákánnyal szét bontom... :)

000000000

Az aszinkron motor és az Ac szervó között van némi külömbség, de sima villany motorból is lehet generátort csinálni.
itt egy példa, de az az érdekesség benne hogy a betáplált energia és a termelt energia között van némi külömbség.

http://fenykapu.free-energy.hu/pajert56/experiment2.gif" border=0>

Azt is megsúgom hogy a mérleg nyelve a megtermelt energia felé mutat.
 http://fenykapu.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert56/RVKis_Farkas.html" TARGET=_fnew>Bővebben itt található infó

ebalint

Ennél környezetbarátabb technológi már nehezen képzelhető el. /esetleg segédeszköz nélkül, pl. karate/

Persze télen:  a fűtés megoldott.

Rabb Ferenc

Ügyes! Csak sajnos az illető nem ismeri az aszinkron motorok lelki világát, a hasznos és meddő teljesítményt valamint az induktív és kapacitív cosinus fi fogalmát. Ja, és azt sem, hogy a lefényképezett digit multiméter éppen mit mutat. Nem számértékileg, hanem tartalmilag [#integet2]

0gbwyh99

Én nekem sokszor égnek áll a hajam ezektől a free energy-s cuccoktól ! [#csodalk]

keri

Én egyszer végigolvastam azt a fénykapus  oldalt.
Van benne sok valós és használható dolog, mindig csak egy egészen pici csúsztatást vagy félreértelmezést tesznek bele, amivel megsértik az energia megmaradás törvényét.
(azt nem értem hogy egy mérnök hogy képes ilyen ostobaságra)

De hogy őszinte legyek ez az első oldal ami nem csak mellébeszél és ködösít mint Egely, hanem valós megoldásokkal próbálkozik....persze sikertelenül.

keri

A vízbontós kísérletek, pl egészen jók, csak amikor elkezdi mondani, hogy a hidrogénnel hajtott agregátorral bontja a saját üzemanyagát, na az odatesz a hitelességnek :D

keri

Máskülönben én is csináltam olyan eszközt amivel a térből vettem ki az energiát, csak én nem nullponti gépnek nevezem, hanem detektoros rádiónak. Annyi energiát termelt, amivel tudtam hallgatni a Kossuth rádiót egy fülhallgatón.

0gbwyh99

Rabb Ferenc

>>(azt nem értem hogy egy mérnök hogy képes ilyen ostobaságra<< Mi a gondod vele? Ritka kivételtől eltekintve az összes regény, film, színdarab stb kitaláció. És veszik mint a cukrot. Sőt, Te vagy a bunkó, ha nem jársz operába. Pedig attól már csak a balett a természetellenesebb.  
Akkor egy mérnök miért ne publikálhatna valótlant? Vagy féligazságot.

svejk

Én helyből kizárnám egy hétre azt a fórumtársat is aki arról az oldalról belinkel valmit :)))

000000000

Nem is azért linkeltem be mert hiszek benne, hanem azért mert az egyik forumtársunk kérdezte hogy vilanymotorból lehet e generátort csinálni.  
Aki ezt elkövette személyesen is ismerem.
Nem egysezerú eset a srác  [#hehe]
A nemrég szereztem neki 5Kg higanyt, szerintem megint készül valamire.  [#guluszem1]

s7manbs8

Érdekes, nekem is van egy hasonló ismerősöm, ős szintén mostanában a higannyal akar valamit kezdeni, meg valami nagyfesz csővel.

000000000

s7manbs8