Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

Kisamotors

Tudod a világ fizikusai, kémikusait az gátolja egy ilyen szerkezet kifejlesztésében, feltalálásában, hogy nagyon okosak.
A szomszéd Pistának meg ott működik, mert összerakta a netről.
Így igaz én láttam...

4ybj8h3c8

Igen. Belémkötnek és válaszolok. Legyek nyuszi, mint te?

kaqkk007

Ha ti láttátok csak egy dolgot mondhatok : bocs hogy tanultam fizikát (ha működik mérési eredmények mutatják hogy van e nyereség) Ja és ha fent van a neten már több éve miért nincs már minden második magyar háztartásban , a pincében sufniban eldugva hogy a villamosművek rá ne jöjjön hogy mi nem fogyasztunk áramot ?

kaqkk007

4ybj8h3c8

Sokan tanultak fizikát. Edison is. Oszt mégis küzdött azért, hogy egy durván 30 éves, valójában nem jól működő szabadalommal tovább gecizzen, és a végén lett a jól bevált gázlámpa helyett izzószálas világításunk. Ő is buta volt és tanulatlan? Vajon hányan nézték hülyének mert üvegbúrákkal "játszadozott", amiből majd fény jön ki.

kaqkk007

"Akkor, hogy tiszta legyen, miért gyűlölsz:" Tévedés !Nem gyűlöllek ahhoz ismernem kéne téged ,ha láttad és elhitted   a te dolgod  én nem hiszem amíg valaki korrekt mérési eredményt nem produkál ...(én is csak a szememnek hiszek de gondolkodom is ) bocs hogy megint megsértettelek nem volt szándékos ...

kaqkk007

Igazad volt ! Köszi a figyelmeztetést . Letiltom nem idegesít

Kisamotors

kaqkk007

" és a konfliktuskeresők idiotizmusa a " Ezt nevezed iróniának ? Lehet hogy önirónia ?

4ybj8h3c8

Fura. Aki nem bírja az igazságot az mindig a letiltástól hiszi, hogy okosabb lett.

Mindegy, leírom újból, nem akarok örökmozgót építeni, bármennyire is akarja ezt az aki még életében nem foglalkozott ezekkel a dolgokkal és valójában lövése nincs a témáról azon kívül, hogy általános iskola 4-5-6-7-8 osztály meg hasonló éles elmére valló, vitaképtelen megoldások.

Téma lezárva.

jani300

Hát én örülnék ha valaki meg tudna győzni valami ingyen energiás dolog működéséről . Szeretném hinni , hogy létezhet .  De persze nem hiszem hogy menne .

svejk

Irigylem a roppant nagy nyugalmadat! :)

Ha egyszer nekem valaki -főleg ismerős- mutatna ilyet, ráadásul még meg is kapnám fontos részegységét, igencsak nyugattóval tudnék aludni amíg ki nem vesézem az egész szerkezetet töviről hegyire!

Kisamotors

Mondom, irónia volt. :)

Nincs ilyen.
Mágnesekkel, tekercsekkel, rezonátorokkal játszó barkácsolók, kisérletezők vannak.
Mindig oda lyukadunk ki, hogya világhatalom, meg az olajlobbi, az ipari kémek akarják ellopni ezért nagyon óvatos.

Legutóbb valami csoda akkutöltős faszin kaptam fel a vizet.
Látta már "mindenki" működni, a kínaiak csodájára jártak, óriási szerződések vannak kilátásban..., meg hasonlók.
Közben 10 éve ezzel haknizik, de valamiért senkinek nem kell az ingyen energia, nem is értem.
Egelyt is ezért utáltam meg.

Kisamotors

Nem akarok nagyon offolni, csak egy link és befejeztem:

[yt]pEC4kYyeiPI[/yt]

53.00-tól.