Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

keri

Igen, pont ezt akartam mondani az energiamegmaradásról :)

000000000

lehet hallotál rola,hogy kb olyan 7 éve,egy Vén istván nevű ur kezdte ezt emlegetni,és tervezgetni!azt hiszem 10 év börtönt kapott a geotermikus ötletéért!:)))

s7manbs8

Lehet azért nem lehet itt mélyre fúrni, mert félnek, hogy kitör vulkán, nézik a sok katasztrófafilmeket. [#vigyor2][#csodalk]

000000000

Azért vannak az országban kezdeményezések.
http://www.pannergy.com/alap.php" TARGET=_fnew>Pannergy már túl van egy sikeres fúráson és még  vagy húsz van a tarsolyában

000000000

van egy l...szt!:))zsebre fogják vágni a csávokat!:)csak az a tiéd,amit egyedűl csinálsz,mert ha be vonsz valakit,akkor már oda a fűggetlenség!!!!egy rövid mese!:van egy földbirtokos barátom,van kb 1000 ha földje,és egy szép napon mikor portyázni indult,lát a földjén serénykedni jo pár munkás embert egy furo toronnyal.mikor kérdőre akarta vonni öket,el kűldték a kurva a..ba,és még rendört is akartak hivni hogy ki basszák a saját földjéről.egy amerikai cég megbizásábol serénykedtek,mert erre felé az övéké a kaucio!:)))szoval csináljatok szél erőművet is,majd meg tudjátok hogy kinek van joga hozzá!:)))sajnos barátaim,itthol,nem vagyunk otthol!:)))

000000000

figyusz,penészleken,.annyi gáz van mint fél szibériában!!!de neked nincs jogod tudni rola!!!!capise????te csak egy halando vagy és örűlj hogy juk van a...a többit tudod!!!:)))én harminc éve űlök egy találmányomon,de inkább a sirba viszem!!!!

Rabb Ferenc

http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_06_01_az-evszazad-magyar-pere-ven-istvan-contra-mol" TARGET=_fnew>Erre gondolsz? Ez Magyarország. Olyan, amilyenre csináljuk. Olyan, amilyenre hagyjuk, hogy csinálják. Nem én adtam el az egész országot, gondolom Te sem. Hogy kinek és miért ez az érdeke - döntse el mindenki maga ha még nem jött rá eddig.  
Bocs' hogy összeszemetelem ezt a szélverte, napszítta topicot ...

Rabb Ferenc

Azért priviben megírhatnád, hogy mit találtunk fel [#law] aztán majd [#violent]

000000000

ez egy olyan filter anyag,ami a trutymobol is kristály tiszta vizet csinál,és a cigi fűstből ki takarit minden káros anyagot,és ami röhely,teljesen természetes,a természetben előforduló növényi anyag!:)))és tonna szám találhato belőle!!!:)))

000000000

pontosan erre!!!örűlhet az öreg hogy még él!!!!:)))

Rabb Ferenc

De azért remélem nem akarsz nekirohanni a cigaretta és ásványvíz biznisznek? Abba beletörne a maród

000000000

isten ments,ágyban párnák közt szeretném megvárni a kaszást!:)))azért irtam,hogy inkább a sirba viszem!!!:)))

s7manbs8

Ez ellen egy módszer van, nekünk is venni kell amerikában venni pár olajmezőt.

Rabb Ferenc

Nekem elvileg lett volna. Atyám zalai származású, és két földjén is működött olajkút vagy harminc évig. Pontosabban nem az övén, hanem az államén. Mert öt perc alatt államosították, amikor kiderült, hogy mi van kicsit lejjebb. Szóval akár egy Jockey-csemete is lehettem volna, dehát mint lentebb már írtam: ez Magyarország

000000000

Van egy kevés opálos pálinkám azt is megtudja tisztítani?(: