Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

Ebben a méretben megcsinálhatod.  
Az 1 kilowattos szélgenerátor-rendszer telepítéséhez engedély nem szükséges. (Nagyobb teljesítményű rendszerekhez már építési engedély kell.)  

000000000

remélem jol tudod,de nem is nyuzlak vele,mert nem szeretem a vitát.egyébbként nekem van egy teljesen más rendszerű szélgenerátor leirásom,ha érdekel el juttatom.

000000000

Hali te, és előtted is valaki írta hogy van leírása. Én minden leírásnak nagyon örülnék amit el tudsz, tudtok küldeni.

Novarobot

000000000

OKÉ,HOLNAP BE SZKENNELEM.NAGYON NEM SZOKVÁNYOS A MEGOLDÁS,ÉS NAGYON ŐTLETES!

000000000

Letöltöttem a fájlokat de mivel kell megnyitni az .iges és dfx kiterjesztést.

s7manbs8

Akkor mi van, ha 1 kW-ost csinálok, de több darabot ?

4um5b65d

Többször nem kell engedélyt kérned !
Egy rakás időt megspórolsz ezzel....
Még ennyit sem tudsz ???
[#bohoc][#buck][#nyes]

7vpav5d32

Catia nyitja simán. Ha stl jó neked akkor átmentem.

000000000

000000000

szia Laci bácsi!elektronnak ment vona,de rossz gombot entereltem!gratula a jubileumodhoz!:)))))

4um5b65d

Az bizony egyéb esetben is jó, ha nincs probléma a szomszédságban....
Az egyik , mindig mondja is, hogy megnyugtató, hogy esztergályos a szomszédja. Ha nem mellettem lakna azt mondja akkor közelebb költözne... mindig van valami apróság ami tönkre megy egy családi háznál....Én meg megcsinálom amit kell aztán annyi gyümölcsöt, meg zöldséget "borítanak át" minden évben, hogy nekem azzal foglalkoznom sem kell meg vennem sem...

4um5b65d

Köszi !
Elektronnak meg majd átadom az üzit, ha nem olvasná....[#vigyor3]

000000000

egy jo szomszéd tőbbet ér sokszor egy rokontol!nyálazom a dokumentáciokat a témával kapcsolatban,és mg is találtam eggyet.itt le van dokumentélva az elektromos rész is.érdekel ez téged?

s7manbs8