Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

jani300

A blokkégő saját szivattyújára gondoltam . Olyan mondta akinek elhiszem a 40 fokot . 30 tól indul az ára . Nem mindha nem lenne csak mind más szinte . Nem a fúvóka tömődik csak el hanem a porkohászati finom szűrője is azt nem igazán lehet tisztítani . Azért találták ki a levegőporlasztású fuvókát .

Rabb Ferenc

000000000

Könnyű a más faszával a csalánt verni![#csodalk]

keri

Ferencről tudom hogy olajkútja van a Zalában, ezért zsigerből antiződ [#vigyor] de azért legyen egy kicsit árnyalt a kép.

Nem a zöld energia kerül többe, hanem az hogy teljesen jól működő, környezetbarát atomerőműveket kidobjanak a kukába és új fajlagosan nagyobb beruházással járót építsenek helyette, esetleg a hiányzó energiát a sokkal drágább foszillis energiákkal pótolják és nem igazították hozzá az eredetileg nagyon is jó ösztönző rendszert.

Meg gondolom ott is az megy mint nálunk. 80%-os áron veszik át az energiát tőlem, de jóval többért adják el mint zöld energia. És ne gyertek a hálózat használattal, mert az külön tétel a számlán, ahogy a szénipari hozzájárulás is ott van még mindig, pedig nincs is ilyen Magyarországon.

3vv2btrhv

egy átlagos német háztartás a havi jövedelmének kevesebb mint 2,5 százalékát költi energiára, az alacsony jövedelműek körében az arány azonban négy százalék.
vAJON A MAGYAR ARÁNY HÁNY SZÁZALÉK ??

keri

Én jól keresek, és meglehetősen takarékos a lakásom, de így is 5%, szóval nagyon sajnálom a Németeket mert a gonosz zöld propaganda miatt olyan drága a villanyuk :)

svejk

Érdekes kérdés...
Éves átlagban gáz-villany úgy 6%, igaz nem keresünk jól. 2+1kereset nélküli fő, panellakás, no meg a garázs-kuckóm.  

3vv2btrhv

Hivatalos segélyem 22800 ft .A villanyszámlám 16.000 ft . Akkor nekem hány százalék ??

s7manbs8

Szobakerékpárra kell szerelni generátort és ami áram úgy keletkezik, azt kell csak használni, akkor nincs villanyszámla.

000000000

Aki ezt a baromságot kitalálta és még a TV-ben is mutogatta, azzal tekertetném a paksi turbinákat!

s7manbs8

Én kitaláltam , de nem én mutogattam a tvbe, na megyek paksra tekerni akkor ... :) Persze én független felfedező vagyok, nem először, de mindig lekésem a csatlakozást ...

Bicska

Magyarország egy főre jutó energiafogyasztása 3x-a a nyugatiakénak. (És nem azért mert Barcelonában sokat süt a nap...)

000000000