Hobbi szikraforgácsoló gépek

Indította gaben, 2024 április 09, 16:00

Előző téma - Következő téma

3ztiz2p39

Illegálist azért találni itt-ott.

9pk59nuy

2000 körül kerestem valamit az RT-ben. Rákérdeztem a Dagály utcában, hogy van-e CD a korábbi cikkekről? Azt mondta akkor a Fáber Jocó, hogy nincs, de semmi akadálya, hogy megcsináljam!!! Lehet ütni-vágni ezért engem, mert elszalasztottam a lehetőséget és nem csináltam meg, pedig másoknak is milyen jól jönne. [#falbav]

wmd6euww

Én úgy emlékszem, volt valami tartalomjegyzék még anno kislemezen. De lehet, hogy rosszul emlékszem...

wmd6euww

Na, megnéztem: a '63 májusi számban van a 167. oldalon.

b4dyv0ga

Ennel szerintem sokkal jobb, amit forumtarsunk tett kozze! Finoman engedi az elektrodat.

Ugyesebbek kiegeszithetnek XY mechanika vezerlessel. Lehetne menetet is kesziteni.

t5jvxzhgc

Nem tudok róla, hogy lenne.
(többen mondják, hogy nincs):(
De Te, aki a "fekete lyuk sötét bugyraiban" is pikk-pakk megtalál bármit, ha keres...:)

Próbálj rákeresni az eredeti "forrás"-ra.
Ez most úgy látom fontos, "népgazdasági" érdek!(lenne)
(a cirill betűkkel meg, majdcsak elboldogul valaki)
[#circling]

Itt írja...

"Ezt a kis ismertetést a Radio szovjet folyóirat 1963. 2. számában megjelent leírás alapján közöljük, mint egyik példáját annak, milyen hasznos lehet az elektronika alkalmazása a népgazdaság különböző területein."

3ztiz2p39

Itt egy őskönyv, meg egy összefoglaló pdf a témáról.

(valaki visszforgathatná az oldlakat)

Húzzátok le aztán törlöm.

6x0ud2xg

A 61 ben íródott könyvet én scanneltettem be egy erre a célra szakosodott boltban . Sajnos ilyenre csinálték de emlékeim szerint van megoldás a forgatásra ( valami PC gurut kérdeztem anno ) Én nemes egyszerűséggel kinyomtattam és lespiráloztam ( pár napja idéztem is belőle )
A másik PDF is érdekes mert visszatért az 1.8 W  mm3/ perc
megmunkálási teljesítmény szükséglat amit igencsak kötve hiszek.  Tegnap  direkt felettem egy kérdés ez ügyben amire Fülöp Istvántól kaptunk is választ ( a székesfehérvári tali után direkt meglátogattam és láttam a profi gépeit )

Nos a kapott adatok alapján nekem 55 W   mm3/ perc adódott .

p75e6i8vg

Te jó ég, milyen lett volna, ha még csak nem is erre vannak szakosodva [#pardon1]

Visszaforgattam [#integet2]

6x0ud2xg

Akkor TE voltál az a PC guru akire emlékszem .  Remélem most már Svejk is tudja használni   KÖSZI  ( nekem meg jó a spirálozott megoldás )

kgw0eik66

Gondolom felrakhatom a könyvtárba ezeket?

3ztiz2p39

Én inkább fellapozom, utálok monitoron olvasni könyvet.

3ztiz2p39

3ztiz2p39

Hogy a viharba ne, kérni is akartalak rá.

Itt nem jó helyen van.

vyvk7xm7

Látod?

http://www.radioman-portal.ru/magazin/radio/1963/

Ehhez is a Te ötleted kellett!
(Nem engedi link ként beszúrni.)