Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

nt4ibi7x

Szia Svejk. Köszi a válaszod. Csapágyakat a  forgalmazónál rendeltem így kizárt a hibás rendelés. A kenőanyag már benne volt gyárilag. Jó hírem is van, ma járattam az orsót és már kevésbé melegszik.    [#eljen]

Zozi

Alura nem tartom jó ötletnek, oda a minél vastagabb tengely és a nagyobb mágnes az ideális, hogy lejjebb tudd venni a fordulatot és maradjon nyomaték. 2mm maroval ok ez is.

gaben

A CNCpart.hu-n írtak erről egy cikket a múltkor.
Már nézegettem én is, jónak tűnik.

http://www.cncpart.hu/szerszam-magassag-beallitas" TARGET=_fnew>Passzív szerszám magasság bemérő

remrendes

vjanos

remrendes

En is ezen gondolkoztam, hogy igazabol ez lehetne az asztal egy pontja is. Ami szigetelve van az asztal tobbi reszetol.

kaqkk007

Ez jó ötlet ! Talán az asztal egyik parkoló pontjába kéne fúrni egy vastag furatot , abba egy műanyag perselyt tenni és a perselybe egy réz rudat , majd az egészet síkbamarni.

guliver83

A válasz gombot ne hagyd ki!

kaqkk007

Nekem még egyszerűbb a dolgom , rétegelt lemezből van az asztalom és belsőmenetes facsavarok vannak belehajtva (rögzítőpontnak) ezek bármelyike megfelelne bemérőpontnak [#worship]köszönöm az ötletet ...

kaqkk007

Hopp megint elmaradt a válaszgomb ..[#banplz]

VViktor

Sziasztok. Tudna valaki segíteni nekem? Egy Perske motor tengelyét kellene összepárosítani egy ER11-es patronbefogóval.

kaqkk007

Cseréljünk ! Adok érte egy 400W 48v os mocit ER11 es befogóval és két patronnal 3,17-6 mm

VViktor

Szia.Köszönöm,de kihagyom a cserét :) Maximum áttételes főorsó lesz :) A frekiváltó már megvan.