Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

Bicska

gaben

Természetesen nem ingyen. [#awink]

Köszi a linket. [#wave]

jani300

Mekkora méretei lehetnek ?
Nem látom hirtelen ...

svager

ER11 Már tudom miért mosolyognak a fiuk 280e [#falbav]

jani300

Köszi !
Nem baj hogy drága , nekem úgyis kicsi :)[#wink]

wwdjyffm3

Sziasztok!

Gravírozásra, relief készítésre, egyéb műanyag és fa megmunkálásra keresnék marómotort. Milyet javasoltok? (hobbygép...)

gaben

Szia,

köszi így már én is megtaláltam a típust miután Bicska belinkelte az oldalt.
Mindenhol 600 euro áron megy ez az adapter. [#wave]

vjanos

Plusz 24% ottani áfa [#eplus2]

Bedő Tamás

Akárhogy is nézzük, mindenhogy drága :)[#wow1][#csodalk]

Bicska

Nem ironizálni akartam egyébként, csak azt hittem ott a videó alatti linket azért hagytátok figyelmen kívül, mert olyan elvetemült az ára.. :)

gaben

Őszintén?
Le sem görgettem addig, csak a videót néztem. [#wave]

noctiluxx

Egy kisebb, 700x1000x200 munkaterületű gépet szeretnék átalakítani szerszámcserésre. Mekkora szívás? Ezt néztem : LINK
Lehet ezt MACH++Artcam kombóval teljesen automatizálni?
Nagyon nem kutakodtam még a témában, de úgy képzelem el, hogy egy vezérelhető kapcsoló oldja és fogja a befogót, a tokmányok pedig előre definiált helyen vannak egy tartóban. Aprólékos nyomószerszámokat kellene készítsek vele.

gaben

Lejjebb görgetsz az 5952-es hozzászólásomra, ott látod a linken a videót, hogyan működik. [#awink]