Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

svejk

Olyat csak kölcsön kértem a Varga lacitól, de 2 óra tökörészés után visszaadtam Neki, hogy felrakhatja a polcra és ha mégegyszer kérem akkor mondja azt hogy nincs. :)

nffab2gnr

Az orsó teljes hossza 171 mm,ebből 106 mm van a csapágyházban.Az orsó felső vége 26 mm ide van illesztve a bordás kerék,és a 19 mm furatba nyúlik munkahenger nyomó rúdja,löket hossz kb:12-15 mm.A kidobó rúdra van felfűzve a rugó a végében 6 mm golyó amihez természetesen forgás közben nem ér hozzá a munkahenger rudja 0,2-0,3 mm távolságra van tőle.
Ha kinyit a szelep akkor ennyi holtjátékkal kezdi összenyomni a rugót és kidobni a szerszámot.
Persze előtte megfogjuk a szerszámtartót mert különben simán beleesik az asztalba
A ház mérete 90*80*120, az alsó csapágy típus: FAG 83A551BCS45, a felsőt most[#nemtudom]

svejk

Csak azért kérdeztem a hosszt, hogy csúccsal való megtámasztás nélkül egy fogásból nem oldható meg az egész?
Mondjuk egy 80-as anyagból indulva, először a belsejét és a kúpot, stb...
Csak kérdezem...

svejk

Hol is vannak ezek a képek, pl. 0157 fotó?

jani300

Állóbábbal megtámasztva esetleg ? Vbody összeszerelve megfogta tokmányban a házat és a tengelyt külön meghajtva illesztette kúpot anno .

nffab2gnr

nffab2gnr

kérjünk telefonos segítséget pl: Laslie
vagy kérdezzük meg a közönséget pl: Laslie[#help][#help]
csak állóbábot ne tegyünk a cnc-be,nincs helye:)))

svejk

Nem én akartam bábozni hanem a földid, Jani300! :)

jani300

Én írtam a bábot . Nem cnc-re gondoltam , nem is értek hozzá . Tényleg jobb lenne ha csak nézném .

nffab2gnr

megtaláltad a fotókat? véletlenül odakerült egy élező.
Még kicsit lehetne tuningolni, főleg optikailag,de mivel működik nagy valószínűséggel így marad az idők végezetéig.[#vigyor2][#vigyor2]

svejk

Nem, melyik mappában vannak?

Viszont találtam ezt:
Fogadjunk Laslie-vel zártszelvény potátok van és éppen tejet akarsz neki küldeni. :)

http://cnctar.hobbycnc.hu/nagaoka/ujgep3/K%e9p015.jpg" border=0>

svejk

robroy007

nffab2gnr

ez  tulajdonképpen egy csőtehén, most töltöm fel tejjel,van rajt 4 csap azaz tőgy ,ez lesz a Laslie gépének a váza mert Ő nem emulzióval hűt ,hanem tejjel.
De a potátok még mindig nem világos:))))

nffab2gnr

egyébként komolyra fordítva a szót,két 30 kilós zsák kvarchomok ment a cnc vázba. Hihetetlen jól csillapít és nem zörög.