Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Szia viktor
Nekem 5 éve dremerem van és volt ugy , hogy napi nolc orát használtam és ma is ezt használom ,
Tibor

5bzs27u7

Üdv.

Pontos a szerszám befogása, nem üt?

5bzs27u7

Üdv.

Pontos a szerszám befogása, nem üt?

bmejdz9nu

Jaj lehet hogy ide kellett volna tenni a "marómotorok" belsejéről készített képeket...
Most a Marószerszámok és karbantartásuk c. bekezdés alatt van...

3vv2btrhv

Szia Viktor
Voltam a Proxon boltban Drémer ügyben és ott azt mondták , hogy gyárilag log az egész forgorész , tehát ne várj tölle pontosságot csk megbizhatoságot !!.
Ha jössz a talira mutatok megmunkálásokat drémerrel és majd eldönheted jo e neked .
Tibor

cv4yrkgc

Ezek a Garant szerszámok milyen árba vannak?
Én valami "olcsóbb" gravirozó tűt szeretnék venni de nem tudom hol lehet ilyeneket kapni...

5bzs27u7

Pontosan most nem tudom megírni de átlagosan
1500 - 3000 között mozogtak ezért a készletért 11 papírt adtam.

000000000

Nem tudna segíteni valaki a marómotor kivállasztásánál? Valami univerzális kellene amit ki tudok használni fára, alumíniumra stb. Természetesen állítható fordulatszámmal. Nézegettem a dremelt, de valahogy nekem gyengének tunik.

000000000

000000000

Koszi, én is a KRESS 800FME -re gondoltam, de azért megkérdeztem, hátha tud valaki jobb, esetleg olcsóbb megoldást.[#wave]

000000000

Korulnéztem egy kicsit. Nálunk elég nehéz beszerezni a KRESS-t. Találtam valami hasonlót: METABO FME737. 710W, 10.000-27.000/min, 8mm, 50.000,-Ft. Nincs valakinek ezzel tapasztalata? Nem szeretnék ennyi pénzért hulyeséget venni. [#help]

000000000

Ha teheted, vedd meg nyugodtan. Nekem g500 van. Egy negatív tapasztalat: nincs rajta fordulatszám szabályzó. De ezt egy külön áramkörrel megoldottam. Az elektronika, mint a KRESS-nél is ki van öntve. Nem érzékeny a porra, stb. Persze csak jót teszel vele, ha kifújatod időnként.
Nagy általánosságban a metabo-ról nem tudok rosszat mondani. Van pisztolyfúrógépem, flex. Bírják a gyűrődést jópár éve.

m8zmkic73

Szia Lorant. Szólj, ha KRESS-re van szükséged,ismerem a magyar importőrt.
Üdv

000000000

000000000

Koszi "snowman"! Inkább itt rendelném meg, a reklamáció miatt. A paraméterek majdnem egyformák a KRESS -el és a METABO is állítólag minoségileg azon a szinten van.