Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

000000000

Hello Tramp!
Ird már le a vaterás címét ennek a masinériának, mert logikus neveken nem találom.
Köszönöm karsa istván

000000000

Hello Tramp!
Ird már le a vaterás címét ennek a masinériának, mert logikus neveken nem találom.
Köszönöm karsa istván

000000000

Nem Tramp vagyok ugyan, de a kért link: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=9384749" TARGET=_fnew>tirbina csiszoló

000000000

Köszönöm! Erre soha nem jöttem volna rá. De már lejárt a licit.[#zavart2]

000000000

Egyébként, ha rákeresek a vaterán ezzel, hogy"tirbina csiszoló" nem ad semmit, de ha a linkedre kattantok akkor behozza. Mit nem csinálok jól?

000000000

Sziasztok srácok! Bocs, én vettem meg, [#finom] rögtön ahogyan belébotlottam. Szerintem tuti nem fogtam mellé vele (csak a szomszédok a kompresszor hangja miat...).

000000000

Akkor csak annyit, hogy miért hívják "tribina"-nak. Ez valami álltalam nem ismert elnevezés. Ha tudom, hogy hogy keressem akkor rákeresek a neten.
Köszi karsa

000000000

A vaterán azért nem találod, mert már lejárt a licitje. (Én a Szobrász által beküldött kép neve alapján találtam rá. Azonosító: 9384749) Az eladó elgépelte a megnevezést, valószínűleg TURBINA csiszolót akart írni.

000000000

vthgizrff

Szia Szobrász!
Nemrég kínáltak nekem ehez hasonló ipari gépet úgy 40-körül. Vadi új volt. Ha érdekel megkeresem a krapek címét

vthgizrff

Ja bocsi, most olvasom, hogy már megvetted. Na mindegy, mást attól még érdekelhet

000000000

Köszi az infót de sajna nem tudok oda eljutni.Ha valaki tudna ilyet és postai úton meg lehetne oldani akkor megköszönném.

000000000

Színesfém megmunkálásához keresek megfelelő marómotort. Szín alumínium, ötvözött alumínium, vörösréz, sárgaréz, esetleg bronz. Illetve műanyagok. Plexi, teflon, danamit, keménygumi.
Max. 15mm mély horonymarás, 3-8mm-s marók.

Mit tudnátok ajánlani? Sajnos a piszkos anyagiak behatárolnak, de ezt majd jelzem úgy is, ha soknak találom az ajánlott termék árát. Ami még fontos lenne, hogy "tömzsi" legyen. Lásd: Proxxon BWF40, vagy valami hasonló (egyszóval ne nyúlánk)

5bzs27u7

Üdv.

Ezek a szerszámok a Nóniusztól vannak.
Keményfémek hosszú élettartammal.
http://kepfeltoltes.hu/060930/DSCF0717_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

5bzs27u7

Üdv a csapatnak.
 Segítségeteket kérném az alábbi kérdésbenn,
marómotor vásárlás előtt álok, mit válasszak?
Dremer 300-as multit, vagy Proxxon 40E motort, árbann óriási kűlömbség van, és a minőségbenn?
Többen használtok pl Dremert mik a tapasztalatok?Gondolok itt a futásra, és a legfontosabb precíz szerszámbefogásra. Ami nekem van ezen része SZ*r,de más gyártó.
Előre is köszönöm.