Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

"Zinger CNC" nekem egy varrógép ugrik be elsőre-
másodikra pedig az, hogy kis nyomatékra még jó is lehet (óriási engedményekkel)Harmadikra, hogy én nem használnám, talán egy lakatlan szigeten

4mjnxdwuu

Hali ,
és mi fogja a marót a helyén, a kúpban???
Vagy patron megy bele + anya????

3vv2btrhv

http://protowizard.com/phpBB/userpix/253_DSCN2558_1.jpg" border=0>
igazi hobby nul pont beállito

vthgizrff

természetesen patron, anyával megszorítva

bmejdz9nu

A talin elmesélem egy-két szakinak a az önbeállós fortuna elméletemet... és ha azt monják ok. publikálom...
Aztán nem kell menni az esztergályoshoz és nem kell izgulni, hogy tudta e a szakmát... és nem kell fordítani...

3vv2btrhv

http://www.dfurlano.com/engraving/dremel.jpg" border=0>
gravir szerszám köszörü

4mjnxdwuu

Hali,  
Gyors kérdés, ER-25-be nem kerek szerszám átmérőjű marót belehet, szabad fogni a normál patronokba?? pl 3,17-est a 3-ba kell belegyilkolni, vagy a 4-be kell agyon szorítani??? Valahol láttam tól-ig partonokat, ezt mindegyik tudja, vagy ezek külön cél patronok??
Köszike

bmejdz9nu

Haha... ezen már én is bajlódtam...
Mindegyibe belemegy... hivatalosan a négyesbe kell...
Jó megoldás, hosszú távra :  
A Hód Kft. Árul feles méreteket pl. ER16 2.5-3.5mm-est, sőt nem metrikusat is(!) azaz 1/8"-ost...

bmejdz9nu

svejk

Nekem ugy logikus ,hogy a 3,175 a 4-3-ig patronba való :)

bmejdz9nu

Igen. Talán rosszul írtam. Azt hívom én 4-esnek... :)

4mjnxdwuu

Nekem is ez a legszimpatikusabb megoldás, és az is lessz, csak kiváncsi voltam... mert a 3-ba tényleg gyilkolni kellene, a 4-es meg marhára nagynak néz ki hozzá... /és ott is erőszaknak tünik

bmejdz9nu

Hét igen ez egy örök gond... főleg az ER32-ben... ott még nagyobb erő kell... De ritkán használok a BF20-hoz CNC szerszámot... szerencsére.
Vegyél egy 1/8"-ost és az a tökély...

000000000

Sziasztok! 8-as patronba fogható lapos végű marót keresnék (mondjuk 8-ast vagy hasonló méretűt) alu-hoz. Ismét egy téma amihez fingom sincs, de csak tudtok ajánlani valamit, vagy neadjisten ha van valakinek olcsóér akkor ne kíméljen!

Köszi

000000000