Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni THC ugybe?
Egy olyan problemam van hogy nem lassa a thc-t a mach3,a licens veget lehet ez vagy egyebb problema

000000000

Ha küldesz elérhetőséget tudok segíteni. Van plazma terv is, de jobban jársz ha más irányba indulsz el, mert valami miatt a plazmák tervei nem túl ígényesek. Inkább egy nagy faipari marüt lenne érdemesebb átalaktani tervasztalon. Szerintem ilyenem is van. Skype lenne a legjobb vagy mail.

hyuekyh7a

Licence nélkül nem működik a THC

nyiszi

Sziasztok!
Valaki megmondaná, hogy milyen programmal csináljátok a G kódot a plazmavágóhoz?

etc77f5nr

Küldök egyet mailben, és leírom.

etc77f5nr

nyiszi

000000000

Szia! Én a LazyCam-ot használom, de nem vagyok vele megelégedve.Ha nem erről a programról van szó, megköszönném, ha nekem is elküldenéd.
Üdv.: Rácz Béla E-mail: bela.racz@pr.hu

0s07z7g7

Én SheetCam-et használok, eddig nekem ez a legjobb. Próbáltam az AJANCam-et is ami sokkal okosabb, de nem olyan jól paraméterezhető mint a SheetCam. A LazyCam nekem sem jött be. Ha nem titok milyen programról van szó?

etc77f5nr

Sziasztok. Ez csak egy egyszeru konvertalo program ami autocad es dxf bol csinal tapot. Megfelelo vonalvastagsag es szin jeloli a vagast  az uresjaratot  es ket vagas kozotti szakaszt ami szinten uresjarat. Akit erdekel irjon mailt es elkuldom de csak hetfon tudok foglalkozni vele hetvegen nem vagyok a sajat gepemnel.

au4vahmhc

Sziasztok fórumozó kollégák.Nagyon sok időt töltöttem plazma és láng vágó gépek tervezésével és gyártásával.Egyedi fejlesztésű THC kontroll és különböző plazma tápegységek dc szervó útmérő vezérlők tervezése tartozott feladataim közé.  Ha valakinek segítségre van szüksége vagy egyedi gyártású elektronikára van szüksége, irjatok vagy hívjatok ha tudok örömmel segítek.  
Tel nulla hat 20 227 8hat 37

nyiszi

Sziasztok!
Kicsit próbálgattam a marógéphez épített kicsi plazmavágómat.Már alakul, a saját alkatrészeit már kivágja.Ez csak próba  mert építek egy nagyobb gépet is.A THC-t már megrendeltem remélem az is hamarosan készen lesz.
Itt egy kis videó ha esetleg valakit érdekel.
http://www.kungyula.hu/Plazma.MPG" TARGET=_fnew>Plazma próba.

Gyati

Nagyon pöpec! Mekkora ötlet.  [#circling]

d30xhrezp

Üdv.
Ha valakit érdekel,itt egy videó egy szabályozható mikró plazma
hegesztő próbálgatásról.A vége egy durranás lett.
A dióda híd kicsi volt.De működő képes.A terv egy leválasztó trafó közbeiktatása,vízhűtés a fejbe,erősebb dióda alkalmazása.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=N3kRskTzzc4" TARGET=_fnew>DIY micro Plasma welder first test.Plasma hegesztő próba.