Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Vagy keresd meg Szabó Gabit - görgess vissza a 971-es hozzászólásra , ott telefonszám is meg van adva .

KoLa

Ha 7 ezerrel több, az már csak nézőpont kérdése hogy kinek kedvez:)))

Béni

Kicsi csavar a dologban, hogy az egyik áfa nélküli ár. [#vigyor2]

http://www.cncdrive.hu/shop/index.php?aux_page=aux2" TARGET=_fnew> Íme

fektiforg

A kisebbik ár nettó  - számolj :)

fektiforg

Nem frissítem, megelőztél :)

KoLa

KoLa

Most már, így, legalább mindenki megtudta!:)))

000000000

A gyártó vagyis a Proma cég közvetlenül ebay-en folyamatosan ad el, ott a legolcsóbb. Érdemes ott megrendelni. És segítenek is ha probléma van vele. Egy Lengyel cég.

kh92ay46j

Szoftver és nyákkészítés embedded linuxal, tft érintőképernyővel!!!!

http://wstudio.hu

d46hvfrdr

Igazából ezeket én is néztem, Csak azért nem egy olcsóság a klavio-nál sem... Reméltem valaki tud valami jelentősen kedvezőbb árú megoldást, 20-30eFt elviselhetőbb lenne mint 60... Nézegettem az ebey-on is de én nem találtam számottevően olcsóbban, inkább csak drágábban...

000000000

Ennél csak drágábbat láttam, a Promié a legolcsóbb. Ha neten veszed, akkor van esélyed a magyar 27% ÁFA helyett 23%-os lengyelen megvenni.

000000000

000000000

Szerintem az a 285$-os ár se egy olyan jónak mondható, mert az most 69,768 Forint.
270Ft-os USD árfolyam eléggé elvitte az árakat.  

000000000