Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok,

Ez jó hír számomra (visszajelzés a Proma THC-ről), mert én is ezt tervezem beszerezni. A Texas MicroCircuits CNC Torch Height Controllere közel 500$ nagyon drága lett volna (vámmal, ÁFÁ-val, szállítással pláne) Külföldi fórumokon is láttam pozitív visszajelzést, ezért is pihen a böngészőm kedvencei közt, hogy amikor odaérek, vegyek egyet.[#eljen][#eljen][#wave]

000000000

Mi még Lengyelországból rendeltük, de nem volt  sokkal olcsóbb, mint a Klaviónál.

000000000

Direkt nem írtam Klavió és a lengyel ár összehasonlítást, lévén a fórum valamelyest összefügg az érdekeltségeikkel.  
[#awink][#awink]
Gyakorlatilag ugyanaz, valutaváltással, szállítással.
Akkor még nem beszéltünk a többlet utánajárásról.  
Ha már árról beszélünk, aakor én 268 $-ért láttam, akkor már a 61.976 Ft ÁFÁ-val messze kényelmesebb megoldás.
Pedig én képes vagyok még virágmagot is rendelni külföldről.

000000000

Csak a pontosság kedvéért:akkor még nem forgalmazták a Klaviónál, mert különben tőlük vásároltuk volna, hiszen évekig kerestük a megoldást a THC-re.

000000000

Ez bevált?
Mit tud ?Menyire pontos?
A relék benne nem mentek még ki?

000000000

Ezt tanuljátok el!
Profi ipari plazmavágó gép egy nyíregyházi cégtől!
Csak nem értem a kivitelezést!?
[#gonosz2]
Ezeknek van eggyáltalán valamijen "jó"vagy nevezhető minősítésük??
Vagy csak amit a lépekből is lelehet vonni?...
http://kepfeltoltes.hu/131030/230403616totalrossz.kft._www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

D.Laci

Arany János

Ez szerintem is lángvágó!
Legalábbis ebben az állapotában.
Apropó: nem ismeri valaki a KEBE nevezetű gépi vágófejet?
Gugli barátom nem hajlandó segíteni, pedig ez olvasható a pisztolyon.

000000000

...És persze jól látható , hogy 5 tengelyes .

000000000

http://plazmacnc.hu/wp-content/uploads/2013/03/lang_slider.jpg" border=0>

000000000

Bocs, ezen a képen az eredeti weblapon világosan lángvágó gépként reklámozzák, megnézhető video is van róla.

http://plazmacnc.hu/#prettyPhoto" TARGET=_fnew>Lángvágó link

hyuekyh7a

Én majd megmagyarázom !
A fotók és a videók a tesztek alatt készültek, elég ennyi?
Vagy tedd mellé a te általad készített 14 m es gép fotóját.
Ja és legyen mellette egy 1m átmérőjű csőáthatásvágó is  
És a kb 800 kg os kereszt tengely tudjon 10000mm/perces sebességet!

hyuekyh7a

Gyati

000000000

Bevált, a hiszterézist lehet állítani 2 Voltonként
ami elég pontos. 3 hónap használat után is úgy működik, mint új korában.