Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

vjanos

Már plazmavágót is adnak a lidliben...
11.-étől.

Jó lehet ez valamire? Valamikommersz einhell/güde hasonló gép lehet ez átmatricázva?

2rjw3gfi5

Én CUT40-es típust vettem az alin, ez szerintem ugyanaz, kijelző nélkül, szebb pisztolymarkolattal, de 10mm-ig vág, csak ott már lassan, és csúnyán, de 6mm-ig jó.

paradipiro

Én is néztem, remélem valakinek van már tapasztalata vele.

svejk

Basz..rás! Én ugyan nem értek hozzá de az a testkábel elég véznának tűnik.
Szerintem sok vissza fog kerülni pénzvisszafizetési garanciával.
Ha a hétvégén itthon maradtam volna, most biztos vennék egyet. :)

2rjw3gfi5

Most néztem, és igazad van...
Az a kábel nagyon komolytalan...
Akkor az enyém győzött... :)

fn47xk7ei

40A-es .Miért nem jó szemre az a testkábel ?[#nemtudom]Ez a gép teljesen megegyezik a többi Kínai társával .

remrendes

Igazad van, a 45-os Hypertherme sem vastagabb.

laca

40 A-hez elégséges 4mm2 keresztmetszet, 6mm2-rel már biztonság is van benne, ez pedig 3mm körüli átmérő+szigetelés.

Dakota25

Birka vagyok a témához....
Milyen gyújtású ez a masina? Pilot?

fn47xk7ei

Dakota25

svejk

Te bizonyára tudod, én pedig csak a képről saccoltam.
 3 mm-nek gondoltam a szigeteléssel együtt.

De ha jó akkor jó, várjuk a 11.-ét...

svejk

Anno pár éve Pixel66 fórumtársunk meglehet többet elcseszett a kísérletezgetésre mint amibe ez kerül most. :)

vjanos

A kopó alkatrészek vajon kaphatóak külön az itthoni boltokban?
A tiedben csereszavatosak más gyártmányokkal, vagy rendelsz hozzá kintről, ha kell?