Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

hostya

A képen látható tárgyorsóház az E1N patronkészlethez van kialakítva, tehát 14mm (legalábbis nekem ez a legnagyobb)
Készül egy másik  tárgyorsóház is, amiben 2-es Morse kúppal rendelkező orsó lesz.

HJózsi

[#eljen]Nagyon szép munka!Gratulálok![#worship] Várjuk a folytatást!

bvadkrcds

Csak irigyelni tudlak! Nagyon szép munka! [#taps]

279nwbpsa

Nagyon tetszik,gratulálok!Csinálhatnál még belőle pár darabot. :)
A szorítókarok honnét vannak,ha nem titok?

Antal Sándor

Én http://biotek.hu/index.php?m=16673" TARGET=_fnew>nálukláttam szorítókart

279nwbpsa

Nem gondoltam,hogy ekkora a választék! :)
Köszi!

Sys_m

Szasztok Gratula,  

a linkek topikban (#1295)egy hasonló élező tervei vannak... Hostya, esetleg abból dolgozol te is? Vagy csak alapokat merítettél belőle?

Sys_m

v2vhwz32z

Nagyon jól néz ki!

Szalai György

Elindultam kalapot keresni. Meg fogom emelni. Nagyon szép lett. Még… még…

svejk

Meg tudná valaki írni a M6-os hengeresfejű belsőkulcsnyílású csavarfejhez való szabványos sűllyesztő fúró méreteit?
Jöhetne a többi meneté is.
Hogy kell keresni ezt a szerszámboltok honlapján?

motion

Ha már kérdés....

Engem meg u. ez M4 és M8-hoz érdekelne. [#vigyor0]

sasi

svejk

Köszönöm!
Barátomnak van egy ilyen 6,4/11 mm-es süllyesztője és nem akartam elhinni hogy ez a szabvány.
Tehát akkor az átmenő M6-nak is 6,4-essel kell fúrni...Jó nagy játékot engednek meg.

KoLa

Hostya gratulálok a precíz munkádhoz[#eljen]

000000000

Sziasztok!
Egy újabb,fém vázas(zártszelvényekből felépülő) gépet terveznék a fa után és a ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi,hogy jobb-e egy olyan gép ahol nem a munkaasztal mozog,tehát a munkaasztalfix a másik 3 tengely pedig "egy" testet,konzolt mozgat?
Előre is köszönöm.
Esetleg ha valaki ismer egy olcsó megoldást a lineáris megvezetésre és nem kellene horror árakon köszörült rudat meg hozzávaló lin.csapágyat vennem akkor azt nagyon megköszönném neki.