Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

yuagaci9g

A most epult gep lathato a hobbycnc honlapon Istvan jovoltabol, a 12-es mehanika.
Az ez elott keszultekrol feltettem par kepet;
Az ``elso gepem hulladekbol`` es ``A3 Gravirozo``.
Kerdezzetek, ha valami edekel, szivesen valaszolok.
  Psychobilly, kuld el legyszi azt az arlistat!

Kristály Árpád

Hallihó mindenkinek!
Az árlistát megkaptam, köszönettel! Még jó, hogy ültem. István sokat köszönhetünk neked.
Úraim kissebb géphez marad az NDK Robotron gép kocsija. Probáljátok ki nekem bevált, teszek fel majd képet.
Hallihó!

000000000

Sziasztok!
Valaki küldje át nekem is legyen szíves, azt az árlistát.
köszönettel
rece

Bicska

hello

Csak a poén kedvéért nekem is:)-kössz

000000000

üdv a csapatnak!
Ha nem fárasztalak én is kérnék egy listát.
Köszönöm

000000000

000000000

halihó !

hol lehet robotron cuccost beszerezni ?

üdv : istván

000000000

Ha valaki elküldi a listát nekem is, kitehetem a netre, hogy mindenki szabadon letölthesse és böngészhesse!

Kristály Árpád

HALLIHÓ SLOGAN!
Én MÉH.-...!, telepeken szerzem be, de ha ismeretségi körödet végigkérdezed biztos van egy pár embernek mert a leselejtezésekkor hazamentették.. jó lesz valamire!?
Szerintem a legnagyobbat válszd, úgyan a függölegesnek jó a kicsi is. Azt a typ-us keresd mejnek a mozgó kocsija acélból készült!
Hallihó mindenkinek

Kristály Árpád

Bócsi a helyesírási hibáért!

000000000

j3rx6bsjd

Szia Árpád!
Tudnál adni néhány MÉH telep címet,ahol érdemes nézelődni?
Pest környéki vagyok.

Előre is köszi.

000000000

[#felkialtas]Az emlegetett árlista letölthető innét:
//magiist2.fpn.hu/arlista.xls" TARGET=_fnew>lineáris egységek, orsók árlistája (xls)
[#wow1]

Kristály Árpád

Hallihó Lakatos!
Bp. III. ker Bécsi út ALUKOR KFT.
Ua. CÉG Reiter Ferenc sarka, házszámokat nem tudok. Nagyon sok kissebb telep van ami haszonvasat vesz fell. Én ismerek Szentendrén, Pomázon Tahitotfaluban, Dunabogdányba, Csillaghegyen és pest több pontján vannak hulladékgyüjtő udvarok!
Egy jó tanács: vígyázzatok a mechanika szétszedésénél, mert van egy vissszahuzó rúgó, és egy kilincsmű, ezeket kell minnél előbb leszedni. Egyszer kegyetlenül beszorult az újjam!!! Magát a kocsit két csavar tartja, így könyü megszabadulni a feleslegtől!
Hallihó Mindenkinek!

j3rx6bsjd

Köszi,hétfőn megyek,aztán szétnézek.