Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

zozo

A danamid nagyon meg tud duzzadni az olajtól-zsírtól.
Nem jó ilyen helyre. Anno a trabi függőcsapszegét perselyeztem meg vele, aztán másnap nem bírtam kikanyarodni az udvarból :)

Csuhás

Furcsa de még a csapágyanyagnak javasolt ZX100 is megduzzad. A köszörűm kézi tekerőjének kb 50mm furatú perselyét legalább háromszor szereltem már szét mert egy idő után mindig szorulni kezdett.

keri

Ezért kell jó előre beáztatni olajba, és összeszereléskor dörzsárazni méretre.

POM egy fokkal jobb, de az is képes tizedeket dagadni.

s7manbs8

Az kellene nekem lehet pont, 25-ös dörzsár, na iylen kinek lehet a környékemen, bár lehet megkérdem egyik szomszédot, annak van pár szerszáma.

Gamos

Mi a cégnél hajdanán hostaform c9021-t használtunk, soha nem volt vele probléma.

s7manbs8

Szomszédnál volt 25-ös dörzsár, de az nem visz semmit így elővettem egy 12-es marót és azzal kikönnyítem párhuzamosan árkokat vályok bele fúrógéppel kézzel, úgy látom ez beválik nemsoká rakom is összefel és mehet a fúrkálás majd.

iv43r83d

Szia! Hívhatsz bármikor!

Üdv Csaba!

0w3dp8g7e

Sziasztok!

Ötleteket szeretnék kérni zárt... dobozolt HomeMade cnc-re vagy arra hogy hogyan is keressem a neten!
Mert eddig csak kb 2-3 képet talaltam és az is inkább a hangszigetelésre voltak kihegyezve!
Előre is köszönöm

zozo

[#wow1]  Oszt' milyen CNC-re? Eszterga, marógép, vagy valami megmunkáló központot akarsz építeni? Mind szépen van dobozolva.

vjanos

Marosi István

A por és zaj nálam is zavaró volt,én igy oldottam meg.
Ez a kisebbik gép

Marosi István

Ez a nagyobbik

000000000

Helló !

Végre regisztráltál a fórumra ? [#nevetes1]
Már csak az ördög hiányzik ! [#vigyor5]

000000000

Mellesleg ez új hasonló kinézetű gép vagy új helyre költöztél ?

Marosi István

Hát...volt egy ehhez hasonló,de azt még tavaly eladtam.Egyébként elköltöztettem a műhelyt...Látogass meg valamikor