Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

remrendes

Gyanitom ez mar megtortent, ugyhogy erdemes megkerdeznem, hogy keszitett mar valaki hasonlo elrendezesu gepet?

vjanos

Csuhás

Készítettem ilyen fotót is:

svager

Most egyet karácsonyi fényfüzérrel...[#taps]

remrendes

:/
Kell neznem egy uj kepfeltoltos oldalt. A Drive nem mindig mukodik.

Csuhás

Használd a cnctárt. Link az oldal tetején.

KoLa

Erre gondoltam!Köszi!
Nekem is van egy hasonló, csak mágnestalpon van, ide-oda teszem a gépen, a neont jól kiegészíti.

remrendes

Sajat felhasznalonevvel, jelszovan be lehet lepni az FTP-re?

remrendes

Sajnos az en netemmel az ftp eleg lassu. Ugyhogy mashova kellett feltennem a kepet.
Szoval, gondolom keszult mar hasonlo, lemezbol fabrikalt gep. Van ennek valami buktatoja? Szimulacio szerint eleg jonak tunik.

svejk

Van tapasztalat...
(a képek az ftp költözés óta nem látszanak :( )

Bazi sok munka van vele.
A lemezekből összeállított U alakú vázat inkább hegeszd össze 6-8mm-es teli lemezből tetejére vastag anyag a végén síkba marva a síneknek.

remrendes

Igen, hegesztenem az egeszet. A vagott lemezek egymasba csusznak, wz lehet a kepen nem latszik jol. Igy akkorat talan mar a hegesztes sem huz rajta.
Koszonom szepen, vegig fogom olvasni.

jani300

Szia ! Svager gépe is hasonló hegesztett , csak magasabb híddal , de az bombabiztosnak tűnik .
Úgy érzed , jobb a zárt dobozszerű váz ?
A téglarakás amivel feszmentesített az egy elég merész , kreatív dolog . Az nagyon tetszett nekem :)
Nincsen betojva a hegesztéstől az biztos .

svejk

Eh, elúszott vagy húsz mondatom...

Szóval nálunk a lézeresek nem tudtak pontosan vágni, a hegesztési elhúzásnak meg mindegy, hogy 0,1 vagy 1 mm a hézag.

svejk

Lehet nem jobb, de sokkal egyszerűbb...
A rácsosnál az utólagos bedobozolás már eleve elég komoly munka.

TROMF22

És valóban merev szerkezetet a "rácsozás" és a "dobozolás"
együttesen eredményez.