Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

Kompresszor forgó-mozgó részét szeretném leburkolni.
Olyanra gondoltam, hogy valami http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/kulso_autofelszereles/optikai_tuning/aluminium_grill_racs_voros_1458521104.html" TARGET=_fnew>fémrácsot hajlítgatnék méretre.
De ezeknek brutális áruk van, ahogy én láttam neten.
Lehet ilyent olcsóbban is kapni? Eddig nem néztem még ilyent, de nem is rémlik, hogy találkoztam volna vele.

Szalai György

Expandált lemez, vagy perforált lemez néven keresd, vasból olcsóbb.

xfg6v697j

http://www.jurotissu.hu/perforalt_lemezek.shtml" TARGET=_fnew>perforált lemez adnak egyedi méretben is

besirkyjh

Szia  

Ettöl még a "csirke drot " is jobb a Praktikerböl .

me3ua0a6

Köszönöm, valahogy mindig a "rács" szóra kerestem. Így már könnyebb! :)

9b6n3fn2n

Megvan az új PC-m, de nincs örömöm. A régi laptopomon az AC tökéletesen, de nagyon lassan fut. A gyors új gépemen viszont az AC néhány funkciója nem működik (pl: a sculpting funkció). A laptopomon xp van, a pc-n win7.
Lehet hogy ez lehet a gond. Találkoztatok már hasonló gonddal?

000000000

alaplapi és vga drivereket felraktad?

Miki2

Igen. Nálam WIN7 alatt nem lehet betűket írni, illetve a régebben XP alatt készített "alkotásaimon" nem lehet módosítani a szöveget.
Másra még nem figyeltem fel.

000000000

Érdemes még megnézni az Internetbeállításoknál a Speciális fülön, hogy az Aktív tartalom futtatásának engedélyezése ki van-e pipálva (alapból nincs). Az AC eléggé támaszkodik a HTML-re és a szkriptekre, amit blokkolhat ez a beállítás.

9b6n3fn2n

Köszi mindenkinek a tanácsokat. Holnap megnézem ezeket a beállításokat. Elvittem a gépet egy szakihoz ugyanis "eltünt" a dvd meghajtó. Nem találja az illesztőt hozzá a gép. Nem tudom ez a hibajelenség összefüggésben van-e az ac telepítésével de utánna jelentkezett. A szaki 1,5 óra után feladta, nem érti mi a difi. (Megjegyzem egy dell konfigról van szó) teljesen tanácstalanul állt a feladat előtt.

9b6n3fn2n

Ez kisebb gond mert betűket más szoftverrel is meg lehet írni és beilleszteni a vektorokat. Ezzel még kibékülnék. Neked megy a sculpting funkció, illetve rétegeket tudsz kezelni?

000000000

win7 bizonyosogy meg valosan hogy adminisztrátori modba vagy e felhasználo!
másik löd ki az Windows 7 UAC mert az saját életet él sok hiba okozoja is lehet!
pár orát el lehet vele szöszölni a win 7 mire normális opredszer lesz belöle......
lehet könyiteni a redszer igényen ha pár dolog ki van optimalizárva bene!

000000000

Ez esetben én újraraknám nulláról a rendszert. Hamarabb megvan mintha kínlódsz vele. Eszközök nem szoktak csak úgy eltűnni. Főleg Win7 alatt, ami nem engedi, hogy mindenféle programok piszkáljanak a rendszerbe.

VViktor

Sziasztok jó urak.Olyan jellegű segítség kellene nekem,hogy a kék nyákos 4tengelyes kínai vezérlő melyik lábakat használj a step/dir jelekhez?
Egyedül az X tengelyt találtam eddig meg 16/1 lábakkal.De a többit nem tudom.Előre is köszönöm Viktor.

VViktor

Te istenverése mért nem szólsz ha ilyen kell?