Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

a Kláviónál vettem  

000000000

A kötözgetés érdekelne..muti,,

000000000

egy dolgot nem értek...vagyis sokat de ez bosszant...egy adott rendszert miért kell ilyen házi maszekolással elcsúfitani...miért kell bonyolitani...bonyolult lett volna a panelre ezt megoldnai,,,??!! a felhasználónak kell cumizni vele...

000000000

A kötözgetés nagyon egyszerű kb 30-óra után rájössz mi hova minden világít jó de meg sem mukkan

000000000

Na ez az...30óra...mind más variációs...igaz ha összejön oké,,,de mi lessz ha 2-3 év mulva valamit akarsz tenni vele..akkor kezded ujra,,uhra 30óra...[#falbav]

000000000

ezért vettem én is kártyát én is de ugyanúgy sorkapocsot kell mellé rakni[#nemtudom]

000000000

szerintem álmomból is felkeltve tudnám...szugeráltam mint URI GELLER...:))

000000000

ezaz ..kilökött pénz az egész...akkor mindegy lett volna ha lóg az ezer kábel..és nem veszünk kártyát,,,,és talán nem is szívunk vele....

000000000

Hát igen de azért mégis csak jobb lesz megyek is a műhelyben nekiugrok még lefekvés előtt

000000000

[#integet2] tedd azt ...jelezd ha jutottál valamire [#help]

robokacsa

bocsi, volt egy kis dolgom, de látom már találtál új segítséget, de elmondom én is a tapasztalatomat.
ha kell a relés kártya, azért, mert mondjuk azzal akarod kapcsolni a marómotort, akkor megértem, másért teljesen felesleges......
én fogtam egy nyomtatókábelt, bedugtam a computerbe, a másik felét, egy hibás nyomtatóból kiszerelt csatlakozóra csatlakoztattam, amit a vezérlés dobozába szereltem be, ezekután nincs már kábelrengeteg.....kell 7db madzag és viszlát.
2.3.4.5.6.7.,és a gnd.......és máris megvan 3 tengely vezérlése, legegyszerűbben.

000000000

Igen ebben igazad van, de kell e relé...
a gnd-18-25 pinre kötötted?

000000000

Helló Danibá!
Sajna a megoldás nem vált be...semi moccanás,,Te használsz Gergőféle vezérlőt???

svejk

Ha jól sejtem Sír-Nyeteg elosztópaneljét használod.
Nem lenne egyszerűbb a gyártótól tanácsot kérni - ha már egyedül nem birkózol meg ezen nem túl bonyolult feladattal - mint szidni?? [#ejnye1]

svejk

Ez az alapfelállás.
A bemenet le van választva optoval.
Természetesen a MACH-ot is az ábra szerint kell beállítani.
Ha ez már így működik, akkor lehet tovább lépni az elosztópanellel.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/middex.jpg" border=0>