Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Szerintem egy szerszámcsere ideje alatt kétszer is körbejáná a fogaskereket a maró. Nem beszélve arról, hogy ahány fog, annyszor két leszúrás és újrakezdés. Biztosan meglátszana a lépcső a két megmunkálás között. Nem hiszem, hogy haladósabb lenne az állandó szerszámkiemelések miatt

000000000

Most végül is milyen vastagságu rétegelt lemezből szeretnéd?
Ma pl:12mm et vágtam 1.8 varsaféle maróval...gond nélkül 1:1-ben 1200mm/percel..
+8mdf-t 1400mm/percel...nem értem a téma lényegét..3x is áttolvastam...[#szomoru1]

35kpazcgr

000000000

ezt probáltad már ez általába gatyába ráza félhalot pendriveket!
http://www.4shared.com/file/XJioLGuc/HPUSBFW-223.html" TARGET=_fnew>HP Usb disk storage format tool
hadweres halálra nem jo persze......[#vigyor]

000000000

de a kis rádiuszokba nem férsz be vele....
nemtudom mekora a lekisebb fogaskerél rádiusza?

35kpazcgr

A legkisebb rádiusz 1,5 mm lehet, tehát 3 mm-es marónál nagyobb nem jöhet szóba.

000000000

jo kicsi fogaskerék ahoz képest hogy faliora![#crazya]
milyen vastag lesz a fogaskerék alapanyag?

35kpazcgr

Nem a fog a kicsi, hanem a fogtő (a fogprofil és a lábkör találkozási helye) rádiusza ennyi!
Anyagvastagsága 10 mm.

000000000

felejtös a lézer 10mm nél már szerintem 100w co sem viszi át nagyobb power nem nagyon van itt a forumtársaknak szerintem!

000000000

muti légyszi egy kereket,ma éppen  rétegeltlemezt vágok,,igaz 12eset de kipróbálnám..

pa0n9mw

Üdv

Jelszót szeretnék módositani, hogyan kell?

végyé

keri

Minek a jelszavát akarod módosítani?

pa0n9mw

Üdv
A belépésem jelszavát.....

yuagaci9g

A Forum kezdooldalan, ha egyenesen kinezel a fejedbol, meglatod![#wow2][#wow1]

sasi

Ki kell jelentkezned a fórumból, akkor a kezdőlapon megjelenik a jelszómódosítás menüpont.