Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hostya

Mivel a lapka élei le vannak kerekítve/sarkalva,ezért én azt gondolom hogy ez alátét-lapka.

000000000

akor pasz.......
kérdez meg Magi Istvánt aki tervezte hátha azonal választ kapsz rá hobbycnc.hu meg találhato az elérhetösége!

VViktor

Sziasztok Mesterek. Valaki dobna egy képet az artcamból a 20 fokos 0.2 rádiuszú tű paramétereit.Mert a fiam sikeresen elállogatta. És most nagyon sűrű lépéseket tesz a gép :( Előre is köszönöm: Viktor.
UI.: SOS volna :)

4um5b65d

Nem-nem, ez biztosan kerámia lapka, ennek a típusnak ilyennek kell lennie.
És nem csak a doboza Orosz, hanem a lapka is.
A festékes jelölés szinte szabvány a távárisoknál.

hostya

Biztos igazad van.  
Megnéztem mégegyszer a képet és tényleg úgy néz ki...

279nwbpsa

Ez(illetve az ilyen)a kerámia lapka milyen anyagok megmunkálására való?

KoLa

Nekem is van egy különleges lapkám , nyolcszor lehet fordítani ! de nem vízszintesen hanem függőlegesen ! nem ismeri valaki közelebbről?
Sajna a kép régebben készült! nem túl éles!
http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/Profilk%e9sek/K%fcl%f6nleges%20lapka.jpg" border=0>

4um5b65d

Edzett anyag és szürke öntvény.

4um5b65d

Ez egy "sima" átmérőző lapka, nem ?
Kicsit bal oldalra döntöd, egy kicsit előre buktatod és egy kicsit jobbra forgatod aztán már viszi is.

4um5b65d

Vagy balra forgatod és akkor oldalazásra is jó.

KoLa

Valami ilyesmire gondolok én is a geometria alapján! de ezek szerin még Te sem találkoztál vele túl gyakran:)))

4um5b65d

Mondhatni most látok ilyet először, de a kisdobos tanulmányaimból felidézve, (benne is lett volna a fogadalom szövegében) , ha egyszer is ilyen lapkával találkozom akkor azt a leírtaknak megfelelően használjam.

4um5b65d

Te Lala most jövök rá..... ez egy TESCO gazdaságos lapka. Még a csíkok is ott vannak...
[#eplus2][#taps]

KoLa

Az nem vonalkód LEZ! Csak annak látszik ezen az ócska fotógépen készült fotón:) Majd leolvasom holnap[#nevetes1]

VViktor

Sziasztok Mesterek.Olyan kérdésem lenne megtudná valaki mondani hogy minek nevezték az anno kapható elektromos autóverseny pálya nyomógombos elektromos szabályzóját?És hogy lehet-e még ilyet fellelni valahol?