Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Legolcsóbb talán a trisó...
Persze vannak manapság csodaszerek is, Mr Muscle, stb. Csend el a konyhából az asszonytól :)
Meg ugye vannak ipari zsíroldók is.
Végül is milyen gépet sikerült venned?

000000000

Van még egy brutkós dolog a rászáradt zsírra.
Lindl, sütő tistító spray. Nekem bevált.Jó áron van egy próbát megér.

000000000

nem kell hozzá hosszab motor tengelyes léptetö meg lehet oldani egy külön kettö feltámasztásos csapágyházas megoldásal is és teljesen levehetö a szijfeszitési terhelés a léptecsek csapágyairol!

keri

Én benzinnes ronggyal szoktam.

Csuhás

Egy emu 200 lett végül, ma hozzák el :-)). A nagyobb gépekről végül helyhiány miatt kényszerültem lemondani. Viszont a így belefért a keretbe egy barkácsolt marógép is.  
Eredetileg horizontál gép, de van egy vertikál fej is hozzá, azt készülök rendbe rakni és felszerelni, egy konzollal mert más géphez való.

Majd rakok fel valahova képeket is, de a fotoalbum.hu-t épp karbantartják.

000000000

peroleum+benzin keverék elég jo oldja a fárat zsirt![#vigyor0]

7vpav5d32

Hideg zsíroldó (well done)) 1l 7-800 Ft. Csodásan oldja a trutyit.

000000000

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem hogy legegyszerubben hogy lehet kideriteni hogy egy stepper motor hany lepeses. (nincs rairva)
Elore is kosz
Udv Gabor

000000000

szögmérö kartonpapir (geometria) fizikálisan is ha tekered kézel egy adot körnél kirajzolhatod egy lépés közöti eltérést egy 360 fokos körbe levetitve! (mind egy hagyományos mutatos ora elvén a perc beosztás)!

Vetesi75

Kézzeltekersz egy teljes kört, és megszámolod hányat "döccen".

Szalai György

Az alumínium oxidot is kiválóan oldja. Alutisztításra, festés előtt, remek. Mint egy elektrokémiai tisztítás.
Viszont ha kell még a díszes alumínium alkatrészen az elox réteg, akkor óvatosan kell bánni vele.
Ja… Az emberi bőrt is oldja!

7vpav5d32

Először egy hétig akkora kezem volt mint Jabbának!
http://cnctar.hobbycnc.hu/csiki/k%e9pek/jabba.bmp" border=0>

Szalai György

Én meg majdnem jól előkészítettem vele festésre a szépen eloxált alumínium bejárati ajtómat.
Szerencsére idejében észrevettem, hogy valami nem stimmel, mert fehér csapadék képződött.

svejk

Szuper, leld benne örömöd, van egy pár ilyen géppel rendelkező fórumtárs.

x4rhew5r3

Egy kicsit több, de nem sokkal. Tudod, szívni mindig kell...
A folytatás az lett volna, hogy miután kiderült mennyi fér bele, egyenletesen elhelyezni a körben a golyókat. Mint a büdöslábú ujjai, utálják egymást, és a lehető legtávolabb legyen mindenki a másiktól:)