Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

MoparMan

felejtsd el, kuka
a két média különböző hullámhosszúságú lézert használ, tehát simán előfordulhat, hogy az egyik funkció nem működik, miközben a másik tökéletes.

000000000

Pazarlás? A DVD olcsóbb mint a CD. Persze a sok kihasználatlan hely okozhat lelki frusztrációt...[#nyes]

ebalint

Nekem van 1 liter Denaturált szesz feliratú, 2009-es dátummal.

Ennek kifejezetten jó illata van. Ajánlott : elsősorban égetésre, stb...

Ez "B" típusú denaturálószer hozzáadásával készült.
.

43pbwjg8s

vakegér! Én már óvatos vagyok amikor ilyet mondok.  Már nem tudom mi a pazarlás másoknak :)

PSoft

A pazarlás az,hogy elb@sztam egy csomó időt ezzel a vacak laptoppal,meg a DVD írkálással.

A kihasználatlan helyre meg....
Matyóminták filctollal? :))

43pbwjg8s

Ezt nagyon eltaláltad.
Ugyanis a számomra egy dolog az ami pazarlás. Az ha feleslegesen időt veszít az ember.

Karcolgassad össze szépen. VAgy csapd be az olvasót és karcold bele, hogy "CD vagyok"

000000000

Ezzel a CD/DVD dologgal vigyázni kell. Egy időben rászoktam a CDBurnerXP íróprogira, mert kicsi, kényelmes, ingyenes. Viszont kiderült, hogy ha CD képet akarok DVD-re írni akkor elkezdi maximális sebességgel pörgetni az írót. Akármit is állítok be. Az egyik vadi új íróm majdnem meghalt bele. Csak több perces kikapcsolás után volt hajlandó újra életjelet adni magáról.
 Na mindegy, az eset után visszaszoktam a Nero-ra.

43pbwjg8s

A NERO val az a bajom, hogy egy halom szemetet is feltesz.
Nem tudom az ujabbakban van-e olyan mint régen, hogy kizárólag a burning-rom-ot telepítheted.
Olyan régen írtam már ki, hogy nem is tudom.

000000000

A Nero-nak van már egy csomó verziója a 100 Megás (azért ez is sok egy kicsit) Lite-tól a másfél gigás Full-ig. Állítólag még mindig fejlesztik a régi 6-os Nero-t is. Épp azért próbálkoztam mással is mert túl nagy, de nem sikerült még normálisat találnom. Eleinte mind jónak tűnik, azután a finomságoknál hirtelen jönnek a problémák...[#nemtudom]

ppxgww95

Ezt próbáltad már?
http://www.imgburn.com/" TARGET=_fnew>http://www.imgburn.com/

Évek óta használom, megelégedéssel.

000000000

Azt hiszem még nem, majd ránézek. Köszi.

D.Laci

Prtable Nero? Kicsi ingyenes nemrakfel szemetet.. :)

43pbwjg8s

A multkor amit nézegettem nem volt az igazi. :(
Lehet vagy keresnem vagy készítenem kellene egy ujat a Thinapp-al.
Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet!

Bicska

Sziasztok! El tudná valaki vállalni (Bp./ Bp. vonzáskörzetében), hogy ennek a kb. 100mm-es réz gyűrűnek a palástjára rágravírozzon pár szót? (forgató kell hozzá gondolom..)[#rolleyes]
http://inxf6w.blu.livefilestore.com/y1pG7mq4Br1rilc_ucbKRZqvIUC_4g_n1CeE7rkd8uHEYxK-Imajc-np8vqRw6vt5uLf-OOx59JOpyEP_pgBOBUWOkVj-2rNbXj/SNC00043.jpg?psid=1" border=0>

4um5b65d

Ugye nem a túloldali hatszög fejet fogtad meg esztergáláskor ?
:)